Blog

De ce sa apelam la serviciile unui designer de interior?

Daca ti-ai cumparat o casa si vrei sa o amenajezi sau daca pur si simplu vrei sa-ti reamenajezi actuala locuinta, te sfatuim sa apelezi la serviciile unui designer de interior. De ce?

Asa vei avea siguranta ca ideile tale vor fi transpuse corect si nu vei avea surprize neplacute. Ba chiar vei realiza o economie de timp si bani.

Iata mai jos cateva dintre avantajele apelarii la un designer de interior.

Economie de bani – chiar daca angajarea unui designer de interior implica achitarea unui onorariu, acesta te va ajuta sa economisesti bani. Te va sfatui ce materiale sa alegi, ce mobila si cum sa eviti greselile costisitoare. Deasemenea iti va creste valoarea casei prin amenajarea cu stil a interiorului.

Realizarea unui buget si a unui plan de actiune – Un designer de interior te va ajuta sa nu depasesti bugetul propus si sa nu pierzi timpul. Va sti unde sa mearga pentru achizitia obiectelor necesare amenajarii interioare si te va scuti de pierderea timpului pentru studierea ofertelor din piata.

Stabilirea unei bune legaturi intre beneficiar si constructor – un bun designer va intermedia legatura dintre beneficiar si constructor, si se va asigura de implementarea corecta a proiectului de amenajare. Este foarte important sa coreleze amenajarea interioara cu detaliile de constructie: de exemplu amplasarea corpurilor de iluminat in functie de zonificare si dispozitia mobilierului.

Propunerea furnizorilor – un alt aspect foarte important este accesul pe care designerii il au la diferiti furnizori si producatori. Designerii de interior au de obicei acces la materiale si producatori ce nu sunt cunoscuti publicului larg. Deasemenea te pot scuti de dureri de cap si probleme prin propunerea unor echipe de incredere – constructori, instalatori ,electricieni si alti furnizori.

Realizarea unui proiect de amenajare interioara care sa reflecte dorintele si asteptarile beneficiarului dar care sa aduca in acelasi timp elemente noi si uimitoare, ce vor face diferenta intre o amenajare banala si una realizata cu ajutorul unui profesionist.

Un designer de interior va gandi un concept coerent de la inceput, va planifica si va organiza lucrarile in functie de bugetul si dorintele beneficiarului.

Pentru sfaturi si solutii ne gasiti la adresa de mail office@corpconstruct.ro unde arhitectii nostri va vor raspunde in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top