Blog

Placari decorative – un ‘Must-Have” in orice amenajare

Din ce in ce mai populare in domeniul amenajarilor de interior au devenit placarile pentru pereti. Acestea reprezinta un must-have am putea spune, in orice amenajare.

Placarile decorative inlocuiesc cu success faianta, si sunt in topul preferintelor designerilor de interior.

In functie de ambianta dorita puteti alege tipuri diferite de placari.

Printre cele mai populare placari, se gasesc placarile cu sticla, lemn, beton si panouri 3D din trestie de zahar asu MDF.

Placarile cu sticla – in ultima vreme, sticla inlocuieste din ce in ce mai des faianta atat la bucatarii cat si in bai. Designerii de interior apeleaza la aceasta varianta, datorita posibilitatilor infinite de customizare. Indiferent ca este vorba de un perete despartitor, de o bucatarie sau chiar de o baie intreaga, sticla colorata reuseste sa scoata din anonimat orice incapere. Se pot imprima digital imagini , fotografii, sau se poate colora uniform in orice culoare din RAL.

Placarile cu lemn – reprezinta o optiune pentru peretii din living sau dormitoare. Fiind un material natural, lemnul aduce un plus de naturalete si caldura oricarei ambiante. Fie ca este vorba de o amenajare minimalista sau de una rustica, panourile decorative sau lambriurile din lemn vor aduce un plus de eleganta locuintei dumneavoastra.

Placarile decorative cu placi din beton placile decorative din beton reprezinta un produs destul de nou pe piata din Romania. Panourile decorative pot fi customizate in functie de preferinta designerului/clientului. Se pot colora sau adauga diferite agregate (scoici, fosile,etc). Deasemenea se pot turna in diferite forme si marimi. Imaginatia este limita in ceea ce priveste customizarea acestor panouri. Se preteaza pentru amenajarile moderne, minimaliste, in care se pune accent pe simplitatea si eleganta formei.

Panouri 3D din trestie de zahar – reprezinta elemente 3D menite sa scoata din anonimat un interior fie ca este vorba de o locuinta sau un spatiu public – institutie, magazin sau birou. Se gasesc intr-o gama larga de modele – geometrice sau abstracte – si pot fi folosite cu succes pentru amenajarea oricarui interior. Unul dintre avantajele cele mai mari il reprezinta faptul ca se pot vopsi in orice culoare. Panourile sunt ecologice si biodegradabile. Efectul obtinut prin folosirea acestor panouri este unul spectaculos.

Panouri 3D din MDF – panourile 3D din MDF (medium density fiber) reprezinta un produs utilizat adesea in amenajarile de interior. Sunt disponibile intr o gama variata de modele: 3D- in relief, perforate, gravate sau simple si pot fi folosite pentru orice tip de amenajare- atat pentru spatii rezidentiale cat si comerciale. Sunt folosite frecvent ca si pereti despartitori, pentru delimitari ale zonelor functionale, sau ca simple decoruri. Se pot vopsi in orice culoare din RAL.

Daca sunteti in cautare de idei pentru amenajarea locuintei, cu siguranta veti gasi o variant care sa va reprezinte din cele prezentate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top