Blog

De ce să ai încredere în noua generație din amenajările interioare?

Știm cu toții foarte bine cât de greu găseai în trecut o echipă potrivită pentru a-ți reamenaja casa. Cu alte cuvinte, nu ți-ai fi lăsat casa cu atâta ușurință pe mâna unei echipe de constructori, de orice tip ar fi fost ea. Din fericire, lucrurile s-au schimbat radical, deci e momentul să înlături imaginea din trecut și să deschizi larg ochii. Astăzi avem o nouă generație în amenajările interioare. Și crede-ne, e cu totul și cu totul altă poveste.

Săptămâna trecută îți povesteam, tot pe blog, despre modalități prin care selectezi un bun constructor, și nu accidental. Vrem să iți arătăm o lume nouă, o lume plină de oameni creativi și implicați. Pentru că astăzi, există firme de construcții care au învățat că e vital să colaboreze eficient cu designerii de interioare. O astfel de colaborare va aduce un aer proaspăt unui proiect de amenajări și un rezultat final cu mult peste ce a existat până de curând în această piață.

Schimbări pozitive

Aceste schimbări pozitive se întâmplă într-un moment potrivit, un moment în care noi credem că lucrurile capătă o nouă formă definită doar de cuvinte frumoase. Și îți spunem și de ce: majoritatea designerilor din noua generație vin cu o altă viziune, o viziune necesară într-o lume într-o continuă schimbare. Această nouă generație este compusă din echipe de tineri foarte pasionați și implicați și îți vom da un exemplu perfect: 441 Design Studio. Am fost norocoși să avem o colaborare excelentă pentru o vilă dintr-un cartier rezidențial din București. Am învățat, pe durata acestui proiect, cât contează să știi și să-ți placă să lucrezi cu designeri. Într-o lume care ne arată din ce în ce mai mult partea ei mai puțin frumoasă, e nevoie ca astfel de oameni să existe și să găsească cei mai buni colaboratori pentru a pune în practică proiecte super creative, eficiente și care îți vor tăia respirația la final.

Sursa foto: 441 Design Studio

Echipele de arhitecți își doresc să implementeze planurile agreate de client cu un constructor care să poată înțelege fiecare etapă corect și să nu fie nevoie de alte modificări pe parcurs. Această nevoie a apărut pe piață după multiple lucrări executate greșit și care au avut nevoie de mult mai mult timp dar și de un buget suplimentar. Viziunea unui arhitect trebuie înțeleasă corect de cel care îi va executa ideile pentru ca la final să vedem un rezultat așteptat atât de arhitect dar și de către client. Este cu mult mai simplu ca un client să aibă totală încredere în designer și constructor pentru o implementare eficientă a proiectului.

Trebuie să ai încredere în această nouă generație pentru că ea este cea care va duce mai departe proiectele de amenajări spectaculoase care te fac să zâmbești de fiecare data. Este o generație care cuprinde designeri entuziaști și constructori dedicați și foarte profesioniști, este o generație care merită susținută. Această nouă generație vine cu mult mai multe așteptări decât generațiie anterioare. Ei vor să știe că sunt pe un drum care duce către succes și nu acceptă alt rezultat. Iar colaborarea dintre designeri și constructori este astăzi cu mult mai eficientă față de ce se întâmpla în trecut datorită unei comunicări eficiente. Comunicarea este cheia și ei știu cel mai bine asta. Pe lângă comunicarea dintre arhitect, constructor și client, vorbim și de o dorință de a vedea fiecare proiect îndeplinit ca la carte.

E important ca un client să aibă încredere în noi și în partenerii noștri. Știm că doar în acest mod vom realiza împreuna un proiect de amenajări interioare corect. Nu te feri să crezi în această nouă generație, vei descoperi în ea oameni foarte talentați, creativi, dedicați și foarte entuziasmați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top