Blog

Tot ce trebuie să știi despre plăcile 3D

2017 este, fără îndoială, un an al inovației, continuând tendințele din ultimii ani în amenajările interioare. Unele dintre cele mai de actualitate produse de pe piață sunt placile 3D, plăci de care te vei îndrăgosti instant. Mai ales atunci când ai în față colecții impresionante în diferite culori sau modele geometice. Ele sunt o optiune excelentă pentru crearea unor texturi și a unor caracteristici de interes în băi și bucătării.

Sursa foto

Odată cu avansarea în tehnologia de imprimare au existat câteva inovații majore în textura și înfrumusețarea plăcilor 3D. Ele adaugă o finisare suplimentară unui spațiu pe care o placă obișnuită nu ar putea să o realizeze. Ele sunt cu mult mai îndrăznețe decât orice altă soluție din trecut. Multe dale 3D sunt create din materiale inovatoare și prin metode high tech. Plăcile nu numai că arată bine, dar sunt ecologice și cu opțiuni din materiale reciclate. Unele materiale utilizate pentru plăci 3D includ: fibre de bambus, fibre de poliester, fibre ciment, precum și cele mai tradiționale din ceramică sau porțelan.

Sursa foto

Am ales să povestim despre acest tip de plăci ceramice din amenajările interioare pentru că tocmai am finalizat un proiect impresionant în care una dintre băi are ca finisări acest model de plăci cermaice 3D. Iar rezultatul este spectaculos, așa cum poți observa din imaginile de mai jos.

Instalarea unor astfel de plăci pentru decor necesită un plus de atenție dar și cunoștințele potrivite pentru un astfel de proiect. Aceste plăci sunt tăiate și lustruite prin cele mai avansate tehnici și standarde internaționale de calitate, ceea ce le conferă unele dintre cele mai uimitoare caracteristici. Au o suprafață netedă, tăierea exactă, aspectul magnific și finisajul uluitor. Tocmai din acest motiv, ele necesită un proces de aplicare special și având cunoștințe despre instalarea unui astfel de produs.

Sursa foto 

Plăcile 3D pot fi folosite într-un mod subtil ca o piesă de accent sau pe un perete întreg, pentru un rezultat avangardist și foarte actual. Plăcile 3D vor parcurge un drum lung, deoarece echipamentele de producție și procesele sunt într-o continuă evoluție. Noi avem deja mai multe astfel de lucrări în portfoliu și avem curajul să afirmăm că viitorul le aparține.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top