Blog

Cum am transformat o garsonieră într-un apartament de două camere

Nouă ne place să spunem că nimic nu e imposibil când vrei și când crezi cu adevărat în proiectul tău. Ai nevoie de parteneri care să-ți susțină “nebunia” și casa ta e ca și finalizată, am zice. Așa am pornit la drum în transformarea unei garsoniere într-un apartament de două camere construit pe baza conceptului de “simplitate” și conturarea unor zone funcționale. Când nu ai un spațiu care să-ți permită foarte multe jocuri, accentuarea funcționalului și stilul cosy întregesc un loc din care cu greu ai mai pleca.

Apartamentul se închiriază, detalii la disstresor@gmail.com

Am pornit, deci, la drum într-o aventură de amenajări interioare împreună cu prietenii și partenerii noștri de la iDecorate. Ei au fost cei care au gândit recompartimentarea celor doar 39 de metri pătrați cărora li se alătură cei 4 metri pătrați de balcon. S-ar putea să nu ne crezi dacă îți spunem că n-am spart mulți pereți, păstrând aproape în totalitate planul inițial. Am regândit amplasarea camerelor, astfel holul de la intrare a devenit o bucătărie open-space iar fosta bucătărie s-a transformat într-un dormitor micuț dar în care te simți extrem de confortabil. Living-ul se continuă cu balconul, unde am deschis în totalitate spațiul. Aici se vor bucura de mese relaxante viitorii chiriași, pe barul la semi-înălțime cu scaunele de bar Eames.

 

Apartamentele mici sunt întotdeauna gândite cu detalii la milimetru, spații pentru depozitare calculate inteligent și mobilier custom made. Podeaua este realizată din rășină epoxidică, o soluție perfectă pentru orice tip de amenajare interioară. Arhitecții au ales inițial în simularea 3D culoarea gri, însă decizia finală a proprietarului a fost un albastru care te poartă zi de cu gândul în vacanță. Și ne-a mărturisit că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua pentru podeaua apartamentului său.

Apartamentul se închiriază, detalii la disstresor@gmail.com

Decorul urban este completat de mici detalii neconvenționale care transformă un loc mic într-o casă super confortabilă. N-ai crede, nu-i așa? Pereții cu model au fost realizați de echipa noastră, la fel ca și peretele din cărămidă aparentă care se completează perfect cu detaliile mobilierului în stil scandinav și cu galbenul aprins al canapelei. Pentru acest model al pereților ales împreună cu echipa de arhitecți am îndreptat fiecare perete din casă, pentru un rezultat final perfect.

Apartamentul se închiriază, detalii la disstresor@gmail.com

Baia a fost micșorată pentru a lărgi holul și este gândită, la fel ca restul încăperilor, până la cel mai mic detaliu astfel încât să păstreze linia amenajării apartamentului. Toate finisajele sunt premium, montate cu atenție de echipa noastră. Până la final, am avut grijă să respectăm fiecare pas schițat de echipa de arhitecți.

Întregul proiect a pornit de la ideea de a reinventa un spațiu monoton într-unul util pentru un viitor chiriaș fericit. Ar fi și greu să nu fii altfel într-un apartament atât de chic, în care nu simți aproape deloc transformarea radicală prin care a trecut. E ușor de întreținut, are suficiente spații pentru depozitare ascunse, gândite astfel încât să păstreze echilibrul design-ului modern. E un loc în care zâmbești, de fiecare data când vii acasă. Iar vestea bună este că toată această modificare a fost realizată cu scopul de închiria apartamentul. Mai multe detalii despre el poți afla direct de la noi sau de la proprietar, la adresa disstresor@gmail.com.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top