Blog

Cum să instalezi o podea din plăci ceramice și lemn

Trăim o perioadă perfectă în proiectele de amenajări interioare iar dacă încă nu te-am convins, îți facem cunoștință cu un tip de podea de care te vei îndrăgosti. O pardoseală din gresie trece fără probleme într-o podea din lemn masiv. Iți spunem că e ușor de instalat de către o echipă pricepută și că nu ai nevoie de alte materiale speciale.

Tendințele aduc în prim plan plăcile hexagonale din ceramică, unele care imită marmura sau cimentul brut care se îmbină cu diferite tipuri de parchet de lemn.

Din punct de vedere tehnic, după ce alegi plăcile ceramice și tipul de parchet, ai nevoie de o echipă pe care te poți baza. Aceasta va realiza tăieturile astfel încât îmbinarea dintre lemn și gresie sau marmură să se potrivească până la ultimul milimetru. Linia care diferențiază cele două suprafețe poate fi simplă sau poate fi realizată dintr-un profil metalic. Dificultatea constă în realizarea tăieturilor lemnului și îmbinarea corectă a acestuia.

Acest tip de podea este perfectă pentru orice încăpere din casa ta. Poți alege să o instalezi în bucătărie ca elementul de tranziție către living, în baie într-un duș de tip walk-in, în dormitor sau hol. Variantele grafice sunt nelimitate, iar rezultatul final este, de fiecare dată, spectaculos!

Mulți dintre clienții noștri care au decis să aleagă un astfel de tip de pardoseală ne-au mărturisit că e greu să iți imaginezi detalii mai frumoase decât liniile create de două suprafețe care se întersectează atât de artistic. Sunt podele inovatoare dar elegante, perfecte pentru proiectul tău de amenajări interioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top