Blog

Amenajare interioară apartament de 3 camere București

Un spațiu generos ne deschide întotdeauna imaginația pentru un proiect final “wow”. Așa s-a întâmplat cu apartamentul acesta de 3 camere din București pe care tocmai l-am finalizat. Proprietarii super receptivi au reprezentat factorul cheie pentru ca cele 3 camere să devină încăperi cu personalitate cu soluții funcționale ce au transformat acest spațiu într-unul contemporan cu ușoare influențe scandinave.

Apartamentul are 67 de metri pătrați (fără balconul transformat, după renovare, în birou) și este format din living și bucătărie open-space, două băi, dormitorul matrimonial și cel de oaspeți. Proprietarii și-au dorit un loc simplu cu multe accente de culoare și spații pentru depozitare. Partenerii noștri de la iDecorate au create conceptul iar noi l-am finalizat cu succes. Accentele de culoare din mobilier sunt completate de nuanțele pereților, alese împreună cu echipa de arhitecți și cu proprietarii. E foarte important ca atunci când te decizi să începi un astfel de proiect de amenajări interioare să știi că pereții trebuie să fie drepți și fără imperfecțiuni pentru a nu fi scoase în evidență de vopseaua lavabilă. Cu atât mai mult cu cât în acest proiect au fost alese numai variante premium de la Benjamin Moore.

Baia de oaspeți este un loc simplu, chic, cu plăci ceramice Natucer, ce dau un efect vintage încăperii. Colecția aleasă pentru această baie este ea însăși imprimată cu un efect vintage, unic și foarte cochet iar micuța încăpere devine un loc cu un farmec aparte. Alegerile din baia matrimonială sunt tot legate de Natucer, brand disponibil la Delta Studio. Întreg peretele dușului de tip “walk-in” este placat cu aceste plăcuțe ceramice despre care mărturisim că sunt unele dintre preferatele noastre. Ai sentimentul că te afli chiar la ocean, datorită aspectului lucios ce oferă o senzație netedă și totuși texturată, cu un finisaj de tip “aqua”.

Bucătăria albă adaugă un strop cromatic prin peretele negru cu vopsea cu efect de cretă și lămpile suspendate, tot negre. Ne plac mult pereții pe care poți să scrii ca la școală pentru că întotdeauna personalizează și cea mai banală încăpere. Multe dintre casele noastre au uneori nevoie de acel strop de nebunie de copil.

Dormitorul simplu aduce elemente de impact, precum peretele din cărămidă aparentă albă care oferă sentimentul plăcut de imperfecțiune și petele de galben din tăblia patului care încălzesc decorul gândit în alb și gri.

Întregul apartament a fost finisat cu parchet laminat deschis la culoare care completează contrastul nostru preferat: nuanțe de gri și albastru cu galbenul aprins din mobilier. Fiecare piesă de mobilier este realizată la comandă pentru a respecta dorința majoră a proprietarilor: mult spațiu pentru depozitare, gândit și proiectat inteligent.

Finalul este acela așteptat de toți cei implicați în proiect, noi ca echipa de constructori, arhitecți și proprietari. Pășim într-un spațiu unitar cu accente de culoare, totodată cald și cosy, așa cum găsești numai acasă. Iar bucuria este cu atât mai mare, cu cât Bucureștiul începe să găzduiască din ce în ce mai multe astfel de proiecte care ne trimit cu gândul la Paris, Berlin sau New York.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top