Blog

Cum am renovat 5 băi de mici dimensiuni

Majoritatea proiectelor implică renovarea unei băi mici. Iar noi știm cel mai bine că provocarea e mult mai mare decât ai crede inițial. Pentru că dacă alegi să te implici într-un proiect de amenajări interioare, sigur așteptările tale sunt legate de un rezultat spectaculos. Da, până și cele mai micuțe băi pot fi spectaculoase și îți vom demonstra acest lucru chiar în rândurile următoare.

De-a lungul timpul am renovat diferite tipuri de încăperi, iar printre ele se numără și aceste băi care includ tot ce are nevoie o familie. Spații pentru depozitare, loc suficient pentru duș sau lavoar, un design conform așteptărilor proprietarilor. Hai să recunoaștem, fiecare dintre noi are în minte o baie de vis. De ce să nu fie chiar acasă?

Diminețile au nevoie de culoare iar în aceată mică baie sigur proprietarii vor avea suficientă. Mobilierul este personalizat cu restul camerelor din apartamentul de două camere. În zona de duș am montat plăci ceramice 3D cu efect spectaculos, ușor de întreținut. Atunci când ai un spațiu limitat, de cele mai multe ori ideal este să instalezi un tip de duș walk-in care nu necesită foarte mult loc și care poate fi pesonalizat în diferite moduri. Povestea proiectului aici.

Podeaua retro în stil frantuzesc împreună cu fototapetul super vesel sunt un mix câștigător. Iar vasul de toaleltă și lavoarul completează un decor ce ne trimite pentru o clipă într-un apartament chic din Paris. Povestea proiectului aici.

Lemn + plăci ceramice cu modele geometrice = love. Așa credem noi, mai ales după ce am instalat și gresia și mobilierul de baie. Uneori, ai nevoie de mai mult decât de un banal decor alb, chiar și pentru o baie de serviciu. Povestea proiectului aici.

Chiar și amenajările interioare din HoReCa au nevoie de băi chic, așa cum se întâmplă cu cea de la Cofetăria Sweet Moments, de pe Str. Lutherană, București. Povestea proiectului aici

Când am pășit pentru prima oară în apartamentul acesta din zona Cișmigiu, am fost uimiți de spațiul atât de limitat al băii. Dar fiind singura opțiune disponibilă, echipa de arhitecți a decis ca pe lângă funcționalitate să îi ofere și un strop de culoare și design personalizat. Povestea proiectului aici.

Ne pregătim de noi proiecte, noi băi mici dar cu personalitate. Pentru că știm deja că pentru noi nu există “nu se poate”. Există doar creativitate și multă dorință de a face lucrurile altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top