Blog

Cum am renovat Power Yoga România

În urmă cu un an, i-am cunoscut pe Adrian și Adriana, doi oameni simpatici cu o bucurie de viață molipsitoare. Ei sunt cei care au dezvoltat în România un concept de yoga extrem de popular în America, power yoga într-o cameră încălzită. Chiar și noi am devenit membri activi ai sesiunilor de yoga și prieteni cu acest grup de oameni atât de frumoși.

Însă, de povestea Power Yoga România ne leagă mai mult de atât. Ne leagă un parteneriat de care suntem mândri. Pentru că împreună am renovat studioul în care astăzi au loc din ce în ce mai multe clase. Dintr-un spațiu vechi, degradat, am pus la punct un spațiu nou, de 400 de metri pătrați în care sunt 2 săli de yoga, printre care una cu sistem special de încălzire pentru clase iar una pentru copii, vestiarele și zona de dușuri.

Așa cum sunt majoritatea proiectelor noastre de amenajări interioare, am refăcut totul de la zero, pereții, instalațiile, podeaua și tavanul. Am recompartimentat întregul spațiu care astăzi găzduiește numeroase ore de Yoga.

Iar despre studio, îți vom spune că merită măcar o vizită în care să afli povestea proprietarilor și a conceptului atât de popular în întreaga lume. Datorită lor, există acum și în România. Mai multe detalii despre ei poți afla și aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top