Blog

Ce culori se poartă pentru pereți în 2018

La fiecare sfârșit de an, așteptăm entuziasmați noutățile din anul ce urmează în amenajările interioare. Fie că vorbim despre culoarea anului, pe care, fie vorba între noi, o așteptăm cu nerăbdare, fie că vorbim de tendințe de culori, modele sau materiale. Astăzi vă povestim despre culorile pereților, culori ce vor aduce un aer proaspăt în proiectele de renovări.

Pastelurile. Iar și iar!

În timp ce interioarele în alb și negru sau combinații de griuri au avut tot timpul să strălucească, 2018 vine cu alte culori minimaliste: pastelurile moi, precum mint green sau sandy pink. Pereții vopsiți cu astfel de culori sunt pentru interioare calde, calme, pentru deconectare, armonie și liniște acasă.

 

Nuanțe de albastru deschis

Nevoia de a amenaja un spațiu unde să te relaxezi și să te deconectezi cât mai mult este în creștere. Poate de aici și tendința colorării pereților cu nuanțe de albastru calm care îți transmite, inevitabil, o stare de pace.

2018 va fi, cu siguranță, un an în care societatea va cunoaște o dorință ridicată de a se deconecta cât mai mult acasă.

 

Încă o dată: roz!

Dacă în trecut, rozul era considerat total inadecvat pentru pereți sau mobilier, astăzi lucrurile sunt diferite. Pantone prezice că anul 2018 va schimba nuanța care a fost în tendințe în ultimii ani, într-o versiune mai puternică și mai complexă.

 Verde aprins

Era de așteptat ca verdele să continue tendința din 2017, după ce Greenery a fost declarată culoarea anului. Deci, și în 2018, pereții vor fi verzi, însă într-o variantă mult mai aprinsă, un verde metalic, i-am spus noi. Desigur, în combinații cu alte culori, amenajările interioare de acest fel vor fi spectaculoase.

Citește mai multe pe Elle Décor 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top