Blog

Ce plăci cermice se poartă în 2018

Suntem deja în pregătirea marilor proiecte din 2018 iar în tot acest proces, am aflat ce plăci ceramice se poartă în proiectele de amenajări interioare din anul viitor. Pentru că lucrăm cu echipe profesioniste și cu arhitecți, noi ținem întotdeauna cont de tendințe. De la variantele eco, la noile tehnologii și până la tot ce e la modă, toate sunt importante pentru noi.

Mixul de materiale

Se poartă deja aspectul natural si industrial iar în 2018 vom achiziționa plăci ceramice care să respecte aceste tendințe: efecte de lemn, efecte de marmură, efecte de calcar.

Tonuri metalice

Plăcile ceramice cu tonuri metalice au crescut în popularitate în ultimii ani și tocmai din acest motiv ele nu vor pleca nicăieri în 2018! Vom vedea variante cu nuanțe de cupru dar și alte tipuri de metale folosite în interioare. Lucrăm deja la un astfel de perete într-o vilă din perioada interbelică din zona Floreasca. Acesta va găzdui o bucătărie micuță dar foarte specială. Acest tip de perete din plăci ceramice cu efecte metalice va fi un punct de efect și pentru baie sau alte camere din interior.

Amenajare interioară vilă Floreasca

Plăcile ceramice care imită lemnul

Încă de câțiva ani, parchetul pare să fi fost înlocuit pentru unele amenajări interioare cu plăci ceramice. Însă schimbarea vine din formatul acestora, iar în 2018 vom asista la o îmbunătățire a acestuia.

Tonurile închise

Nu vă fie teamă să optați pentru culori mai întunecate în 2018 – negrul va fi o alegere populară, pentru aspectul său exclusiv de lux. Însă pentru un interior special, contrastul este important. Cel mai frumos exemplu este un perete finisat cu mozaic negru în jurul unor pereți albi sau în tonuri deschise.

Modelele geometrice

Sunt deja mulți ani de când acest tip de gresie a intrat în topul alegerilor în proiectele de amenajări interioare. Încă de la cele cu influențe marocane și până la cele geometrice de astăzi, aspectul acesta atât de special devine tot mai popular.

Influența industrială

În fiecare an, spunem că acest stil devine tot mai popular, fără însă a bănui că anul ce urmează va îmbrățișa și mai multe astfel de interioare. Iar în 2018, vom vedea și mai mult pereți de cărămidă, lămpi nefinisate, mobilier metalic dar și pardoseli de beton. Din acest motiv, plăcile cu aspect nefinisat, de beton vor fi foarte utilizate în anul ce urmează.

Citește mai multe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top