Blog

Totul despre culoarea anului 2018 în proiectele de renovări

La începutul lunii decembrie am aflat care va fi culoarea anului 2018. Știm deja, ca în fiecare an, că aceasta este strâns legată și de amenajările interioare iar noi așteptăm cu nerăbdare proiectele ce vor urma. Ultra Violet sau Pantone 18-3838 este, conform institutului Pantone, culoarea anului 2018. Vorbim de o nuanță complexă de violet, care se îndreaptă către sfârșitul mai rece al spectrului de culori.

Ne așteptăm, deci, la plasarea anumitor elemente Ultra Violet în proiectele de amenajări interioare, sau chiar la camere în totalitate mov. Vorbim însă de o culoare destul de dificil de încadrat cu alte nuanțe de culori, dar și de un rezultat cu totul și cu totul spectaculos.

Culoare de accent

Cel mai simplu mod de a o integra într-o încapere este ca și culoare de accent. Aici ne putem gândi la un perete vopsit în Ultra Violet și restul camerei în culori deschise, precum griuri sau chiar alb, sau chiar nuanțe închise precum negru. Dar și mici accesorii, precum un covor sau perne și perdele.

Sursa Foto Refinery29

 

Îmbinări de nuanțe de mov, roz sau albastru

Odată încadrată într-un decor cu nuanțe de mov, roz sau albastru, îndrăzneala Ultra Violetului se va înmuia și va fi mult mai ușor de încadrată într-un proiect de amenajări interioare.

 

Sursa foto Apartment Therapy

Camere amenajate cu o temă de Ultra Violet

Ne plac mult camerele îndrăznețe iar una gândită doar în nuanțe de Ultra Violet va fi chiar o declarație de stil. O bucătărie cu plăci ceramice în această culoare asortate perfect cu un mobilier ușor vintage va fi o amenajare de succes. La fel vor fi și cele care încadrează pereții vopsiți cu Pantone 18-3838 împreună cu o canapea și un covor din aceeași familie de culori.

Sursa foto  Apartment Therapy

Așteptăm și noi cu interes propunerile arhitecților pentru anul ce urmează, cu atât mai mult cu cât ne-am declarant întotdeauna entuziasmați să colaborăm pentru proiecte cât mai creative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top