Blog

Ce pași trebuie să urmezi când lucrezi cu o firmă de amenajări interioare?

Din ce în ce mai mulți clienți aleg să colaboreze cu firme de amenajări interioare. Decizia nu mai este de mult timp atât de complicată, cu atât mai mult cu cât o astfel de colaborare vine cu multiple avantaje și chiar cu bugete mai mici dacă alegi să te ocupi singur de procesul de renovare.

Iată cum funcționează o astfel de colaborare:

  1. Verificarea pieței

Înainte să stabilești orice primă întâlnire, indicat ar fi să verifici piața și firmele cele mai potrivite pentru tine. Unele dintre ele sunt specializate doar pe anumite tipuri de renovări, cum ar fi băi sau bucătării, instalat parchet sau amenajări exterioare. Dacă ai un proiect complex, ar trebuie să alegi o firmă care are un portofoliu de servicii variat.

  1. Alegerea unei firme compatibile cu așteptările tale

Dintre firmele care corespund așteptărilor tale, verifică portofoliul lucrărilor din trecut și alege în funcție de proiectul tău. Poate unele dintre ele sunt specializate pe amenajări în stil clasic, sau altele pe amenajări minimaliste.

  1. Stabilirea primei întâlniri

O primă întâlnire te va ajuta să cântărești cel mai bine variantele și să iei cea mai importantă decizie. Pentru că odată cu această decizie, alegi și viitorul proiectului tău, fie el mai simplu sau mai complex dar și o dată aproximativă de finalizare. Unele firme de amenajări interioare pot să-ți ofere un termen limită mai strâns, pe când altele pot oferi unul pe un timp mai ridicat.

  1. Planul financiar ar renovării

O firmă îți va trimite întotdeauna un deviz estimativ al lucrării. El te va ajuta să-ți realizezi propriul tău plan și să știi exact în ce constă viitoare perioadă. Majoritatea firmelor de construcții au în plan servicii complete, precum achiziționarea materialelor necesare, discuția cu furnizorii și menținerea unei relații potrivite cu aceștia.

  1. Începerea lucrării de amenajări interioare

Odată începută lucrarea de amenajări interioare, poți, într-un final să te gândești la perioada în care te vei muta în noua ta locuință.

  1. Raportul intermediar și ultimele modificări

Înainte de începerea aplicării finisajelor, există o etapă în care sunt verificate foarte atent detaliile importante pentru o amenajare perfectă. Împreună cu arhitecții, dacă aceștia au fost parte din implementarea proiectului, sunt alese modalitățile de instalare a finisajelor și ultimele modificări, dacă e cazul.

  1. Finalizarea și recepția lucrării

Proiectul a ajuns la final, iar firma de amenajări interioare verifică acum finalizarea lucrării și respectarea tuturor pașilor agreați inițial.

 

Este foarte important să știi cu cine să decizi să lucrezi. Când echipele nu sunt profesioniste, lucrarea va fi amânată iar costurile vor crește. Noi respectăm cu mare atenție fiecare etapă și credem în amenajări perfecte, realizate cu atenție și care vor duce către o casă exact așa cum își doresc clienții noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top