Blog

Cum poți crea singur un decor special din câteva ramuri de copac?

De lemn ne leagă foarte multe amintiri. Cu el am pus bazele CorpConstruct prin proiecte de amenajări interioare și exterioare, exclusiv din lemn. Între timp, oferta noastră s-a dezvoltat însă întotdeauna când descoperim un proiect nou cu lemn, ne gândim cum să-l implementăm și noi în amenajările de care ne ocupăm.

Așa s-a întâmplat și când am descoperit acest proiect despre care am scris și noi mai jos.

Un cuplu din America a găsit în curtea lor un copac căzut din grădina vecinului iar după curățenie și reparații echipa le-a păstrat o parte din lemn, mai precis câteva ramuri. Uneori, doar cu puțin, poți crea o idee foarte originală care îți poate modifica un întreg proiect de amenajări interioare.

Au tăiat ramurile de copaci în rondele din lemn pe care mai apoi le-au acoperit în anumite zone cu bandă adezivă din hârtie. Întreaga idee a avut nevoie doar de materiale existente deja în casa proprietarilor. Chiar ei au mărturistit că în funcție de ceea ce ai la dispoziție, poți crea gratuit sau cu un cost scăzut un proiect original.

După ce rondelele au fost tăiate și s-au lipit una sau două bucăți de bandă adezivă, s-au vopsit spațiile goale. După pictarea acestora și uscarea lor, au fost instalate pe un placaj și aranjate astfel încât modelele geometrice să arate cât mai bine împreună.

Rezultatul final este spectaculos iar povestea din spatele lui îi augmentează valorea. Tocmai pentru că, în unele situații, poți găsi soluții de amenajări interioare extrem de simple, cu costuri scăzute și care vor da o altă imagine încăperii tale.

Intreaga poveste poate fi citită aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top