Blog

Ce culori să alegi pentru pereții băii tale?

Pe lângă alegerea plăcilor ceramice, obiectelor sanitare și accesoriilor, o baie are nevoie și de pereți care să transmită un mesaj. Culoarea lor este importantă, cu atât mai mult cu cât ești în cursul unui proces de amenajări interioare. Dacă îți plac pereții asemănători unui spa, cu nuanțe liniștite sau optezi pentru un design mai dramatic, băile sunt întotdeauna pline de potențial pentru decorare. Echipele de arhitecți spun că alegerea nuanței potrivite este cheia!

Am aflat de pe Elle Decor ce nuanțe sunt potrivite pentru o baie în tendințe.

Alb confortabil

Albul nu se demodează niciodată! N-o spunem noi, o spun designerii. Și tot ei spun că este soluția pentru orice tip de amenajare. În baie, albul transmite sentimentul unui loc curat și calm. Poate fi accesorizat foarte ușor și se potrivește oricărui tip de plăci ceramice și mobilier.

Verde tranquility

Este o nunață de albastru verde, foarte populară în ultimii 3 ani. Are un grad suficient de gri pentru a oferi o adâncime frumoasă și arată minunat atunci când este asociată cu o placă de accent neagră.

Gri deschis

Griul este întotdeauna o idee bună. Cu atât mai mult cu cât această nuanță păstrează un perete neutru împreună cu alte combinații de finisaje, precum marmura sau plăcile de faiantă Metro.

Gri marin

O baie cu pereți închiși la culoare se echilibrează perfect cu alb. Această nunță de gri este extrem de populară și funcționează perfect cu mobilier alb și corpuri sanitare din marmură. Tonalitatea griului marin funcționează perfect cu tendințele metalului mai cald, așa cum sunt alama și cuprul.

Greige

O nuanță între gri și bej, greige-ul îți oferă o senzație atemporală și holistică în baie. Poate fi accesorizată în numeroase feluri și se potrivește perfect atât plăcilor ceramice deschise cât și unor nuanțe mai închise.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top