Blog

Cum arată un spațiu construit din 4 containere

Tendințele din ultimii ani în construcții au în vedere soluții simple, rapide și eco-friendly. Astăzi vă povestim despre un spațiu din New York construit din containere de transport maritim. Clădirea a avut nevoie de doar 4 containere și de o jumătate de zi pentru asamblarea structurii. Iar câteva zile mai târziu, spațiul avea 90 de metri pătrați și era pe deplin operațional.

Acest gen de proiecte de amenajări interioare sunt dovada că viitorul poate și sigur va fi altfel chiar și în domeniul renovărilor și construcțiilor . În cazul acestei clădiri, a fost nevoie doar de o fundație de beton. Pregătirea containerelor a fost realizată înainte și structura instalată ulterior.

Clădirea este destinată a fi multifuncțională și se va roti între diferite departamente ale unui colegiu de arhitectură. Din acest motiv, planul a avut în vedere o flexibilitate sporită. Este un tip de design exterior-interior ce permite clădirii să se transforme în funcție de necesități. De la săli de curs, până la găzduirea de spectacole și alte evenimente.

Observate din față, trei din cele patru containere au secțiuni cu geam iar pe fațada din spate se află un perete dublu înălțat cu ferestre. Structura construcției contrastează cu zona unde este plasată, fiind o zonă împădurită și liniștită.

În ultimii ani, containerele de transport au devenit foarte populare în proiectele de amenajări interioare chiar și în România. Vedem noi și noi renovări spectaculoase pentru proiecte mici dar și locuințe urbane.

Întreaga poveste a proiectului aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top