Blog

Cum să-ți amenajezi un loc relaxant în grădină?

Dacă ai un spațiu în aer liber, gândește-te să-l amenajezi cât mai frumos. Oricine are nevoie de un mic loc în liniște unde să se bucure de frumusețea serilor de vară. În ultimele proiecte de renovări în București, am pregătit și noi mici colțuri de liniște, din lemn și cu mult verde.

Proprietarii acestui spațiu au profitat de colțul din spate și au construit o platformă suficient de mare pentru o canapea. E o construcție din lemn foarte simplă, și poate fi realizată chiar din bucăți de lemn reciclat.

Când curtea e mai mare, atunci poți gândi un spațiu mai vast, la care se poate ajunge cu scări. Poate avea chiar și o balustrade și un loc pentru plante pentru a defini marginile.

Există și amenajări exterioare pentru bugete mai ridicate. Poți chiar gândi amenajarea unei mici piscine, dacă spațiul îți permite.

Să nu uităm nici de amenajările cu pergole ce pot fie acoperite cu pânză sau plante pentru umbrirea spațiului.

Dacă ai o curte mică, nu înseamnă că nu poți planifica un mic loc de relaxare. O curte mică laterală se poate transforma într-un spațiu exterior în aer liber, cu plante și o zonă pavată pentru grătar.

De-a lungul timpului am văzut multe proiecte de renovări în București realizate în diverse variante chiar și pentru exterioare cu dimensiuni mai mici. Nu uita că plantele sunt cea mai bună cale de a realiza un loc retras, liniștit. Împreună cu lemnul vor deveni locul tău preferat în această vară, chiar acasă.

Mai multe proiecte, aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top