Blog

Confectii metalice si stilul industrial – Metaliero

Ultima perioadă a cunoscut o înflorire spectaculoasă a proiectelor cu design industrial și implicit vorbind și de confectii metalice. Designul în stil industrial încorporează elemente din spațiile comerciale istorice într-un spațiu de locuit. Metalul se regăsește în mare măsură în acest stil care se leagă cel mai mult de fostele hale și încăperi înalte, unde domină fierul și lemnul. Proiectele rezidențiale și comerciale au împrumutat din acest stil cât mai mult, fie că vorbim de proiecte realizate în totalitate sau doar detalii și confecții metalice.

Spațiile cu tendință industrială sunt despre un mix de succes, între vechi și nou. Unul dintre cele mai simple moduri de a realiza un astfel de proiect este de a alătura elementele din lemn, metal și cărămidă aparentă în stilul vintage. Expunerea este cuvântul de bază într-o astfel de amenajare. De aici și multitudinea de țevi expuse, grinzi și cărămidă, podele din beton sau lemn. Accesoriile metalice realizate de echipa noastră sunt printre cele mai căutate în astfel de proiecte, de cele mai mult ori fiind obiecte expuse, fără a fi mascate de lemn sau alte materiale.

Sentimentul de spațiu deschis, fără prea multe limite este completat de unele elemente vintage sau realizate în stil vintage. De multe ori, separarea încăperilor se realizează dintr-un perete de metal stil glasvand, cu sticlă, vopsit fie negru, fie cupru sau chiar auriu șters. Pereții, de cele mai multe ori din beton, total nefinisați, sunt accesorizați cu rafturi metalice, oglinzi metalice sau mobilier din lemn vechi sau metal.  Este crucial să existe sentimentul unui spațiu cât mai deschis. Să nu uităm, însă, nici de ferestrele mari, tot din metal. Cu cât poți adăuga mai multă lumină, cu atât mai bine.

La metaliero ne place să fim cât mai creativi și deschiși către orice tip de proiect. Majoritatea obiectelor noastre se încadrează perfect într-un design industrial, fie că vorbim de cele pe care le realizăm deja sau de cele pe care le putem lucra împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top