Blog

Ergo Restaurant

Situat in inima Bucurestiului, Ergo Restaurant este un loc cu totul si cu totul deosebit, atat prin locatie, design si ambianta, cat si prin oferta meniului sau ce cuprinde optiuni vegane, vegetariene, cu peste si carne – toate fara gluten.

Beneficiarii acestui restaurant au lucrat la acest proiect din care a facut parte si CorpConstruct cu strictete si pasiune, cu o atentie aparte dedicata detaliilor si cu rabdarea aferenta in momentul in care iti doresti ca viziunea sa fie realizata intocmai.

Aceasta viziune cuprinde intentia de a crea din zona Piata Constitutiei si Bulevardul Unirii o parte a orasului mai vibranta si mai vie, unde sa fie cat mai multe restaurante, localuri si magazine ca in “afara”.

Avand in imediata vecinatate Casa Poporului, unul dintre cele mai emblematice simboluri ale tarii noastre, zona abunda in turisti si localnici deopotriva ce apreciaza o locatie frumoasa unde mancarea mai intai se admira pentru frumusetea plating-ului, dupa care se savureaza fara griji, indiferent de restrictii alimentare sau stil de viata.

Cu siguranta este un loc preferat si de persoanele ce acorda interes sportului si fitness-ului, deoarece toate preparatele sunt sanatoase, fiind pregatite cu ingrediente proaspete si de o calitate inalta.

Arhitect: Live In Design

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top