Acest proiect a pornit de la dorința proprietarilor de a-și personaliza casa exact cum au visat. Au ales nuanțe simple și compacte și accente de culoare date de mobilier și de accesorii. Întregul proiect nu a suferit modificări de compartimentare ci doar o renovare majoră a celor 67 de metri pătrați disponibili.

Podeaua întregului apartament, cu excepția băilor, este din parchet laminat deschis la culoare iar pereții șlefuiți și refăcuți astfel încât să nu existe imperfecțiuni. Echipa de arhitecți a ales vopsea lavabilă premium de la Benjamin Moore iar în bucătărie vopsea neagră cu efect de tablă de scris. Este o soluție îndrăgită nu numai de copii pentru că permite o personalizare inedită ce poate fi modificată în fiecare zi. Desenul sau scrisul se șterge cu un burete fără să lase urme.

Băile sunt finisate cu plăci ceramice premium

Cea matrimonială cu o colecție unică de plăci cu un ușor efect retro, cu un aspect neted și totuși texturat la atingere. Dușul walk-in este o soluție recomandată pentru orice tip de amenajare, în primul rând datorită ușurinței de menținere și aspectului intact ce se păstrează în timp. Baia de oaspeți este finisată cu plăci ceramice premium, cu efect vintage și modele geometrice în tendințe. Inserțiile de lemn din mobilierul alb de baie, foarte chic și modern, se continuă într-o perfecta armonie cu linia de amenajare aleasă de arhitecți.

Întregul apartament respectă atât jocurile de culoare dar și micile ieșiri din ritm oferite de cărămida aparentă albă. O puteți admira în living, în dreptul mobilierului în contrast cu albastrul peretelui de fundal. Dar și în dormitorul matrimonial, acolo unde împreună cu nuanțele de galben din mobilier încălzesc încăperea.

Proiectul de amenajări interioare cuprinde și un balcon ce are ca scop să devină un mic birou și care continuă linia de nuanțe gri și albastre cu accente puternice de galben. Este o alegere care însuflețește pereții și texturile simple alese ca punct de pornire în acest proiect de renovare.

Scroll to top