Povestea acestui apartament devenit între timp faimos este una la fel de specială ca și amenajarea de care ne-am ocupat. Inițial, proprietarul l-a gândit ca pe un proiect în care să existe cât mai multă lumină, în note moderne și cu spații cât mai utile. Au existat modificări importante față de varianta inițială, singurul detaliu pe care l-am păstrat fiind parchetul. Și am ales împreună cu proprietarul și echipa talentată de la iDecorate păstrarea acestui finsaj, datorită calității parchetului din lemn masiv. Am ales să protejăm cu foarte mare atenție fiecare placă, astfel ca la final, când va fi rașchetat și lustruit, să nu aibă nici cel mai mic defect.

Fiind un bloc vechi, am retencuit toți pereții pentru ca la final aceștia să fie perfecți, Și când spunem perfecți, spunem că nu există nici cea mai mica denivelare pe care să o putem remarca.

Între timp, apartamentul a fost premiat de către Delta Design în catalogul anual dedicat celor mai reușite amenajări de interioare din 2016. Au scris despre el și cei de la Casa și Grădina în numărul de ianuarie 2017.

Scroll to top