Amenajare apartament trei camere – Nerva Traian

Ești ceea ce gândești. Această lege universală se aplică și în cazul clienților noștri, un cuplu tânăr, dornic de aventură și iubitor de călătorii. Visele lor s-au materializat prin amenajarea acestui apartament special gândit și decorat pentru ei. Am lucrat împreună într-un mod creativ și, astfel, am creat un spațiu relaxant, primitor. Amenajarea a durat aproximativ două luni, iar conceptul, după cum veți vedea este unul unitar, cu design simplu, modern, dar, în același timp funcțional.

Achiziționat în anul 2017, acest apartament de 90 mp a atras prin compartimentare, fiind decomandat având dubla orientare și ferestrele mari. Nu s-au făcut modificări de compartimentare, însă am  intervenit asupra instalațiilor și finisajelor. Pentru acestea din urmă, arhitecții de la Idecorate au ales să colaboreze cu prietenii noștri de la Delta Studio. Întregul proces al amenajării s-a desfășurat în patru etape, începând cu decopertare și demolare. Am acționat cu atenție pentru a nu afecta pereții ori șapa sau chiar vecinii, iar în aproximativ o săptămână aveam un spațiu curat și încăpător pregătit pentru lucru.

În cea de-a doua etapă ne-am axat pe finisaje. Pereții au fost șlefuiti cu grijă, pentru a obține efectul dorit dat de lavabila Benjamin Moore, aplicată în două straturi. Plăcile ceramice în băi au fost montate cu rost de 1mm, îmbinările lor la un unghi de 45 de grade obținându-se, astfel, efectul dorit de către arhitect.

Refacerea integrală a instalațiilor (termică, electrică și sanitară) s-a desfășurat concomitent, așadar, am câștigat timp și am dat dovadă de o maximă eficiență. Mobilierul atent selectat cu aspect modern impresioează prin jocul liniilor, modelele geometrice, transparența și elementele senzaționale de decor.

Culorile luminoase și neutre folosite au devenit mai reflexive profitând de lumina naturală disponibilă. În acest fel am reușit să dăm paletei de tonuri calde libertatea de a se juca cu diferite nuanțe de accent și texturi interesante. Cu multă seriozitate ne-am concentrat atenția asupra acestui proiect iar rezultatul este cel mult dorit.