Amenajare interioară apartament 4 camere Splaiul Unirii

Împreună cu echipa de arhitecți de la CRAFTR am retușat, amenajat și finalizat acest apartament foarte spațios din zona Unirii. Este un design contemporan cu accent pe ideea de confort și funcționalitate, cu linii clare și un spațiu cald și primitor. Noi credem că rezultatul este așa cum l-au gândit și designerii, un loc pe care să-l iubești.

Echipa noastră s-a ocupat de o parte din amenajare, aceasta cuprinzând doar o serie din etapele complexe ale unui astfel de proiect. Am decopertat șapa grosieră din băi și am turnat șapa de nivel, urmată de montajul plăcilor ceramice rectificate. De asemenea, echipa noastră a finalizat realizarea pragurilor și montajul colțarurilor dar și  realizarea golului balconului și reparațiile glafurilor și montajul colțarelor din balcon.

 

Ne-am bucurat să corectăm acest apartament astfel încât proprietarii să primească o casă așa cum și-au dorit, fără alte zone ce nu au fost finalizate sau finalizate parțial. Reglajele fine realizate de noi au reprezentat elementul de care arhitecții aveau nevoie pentru a vedea un rezultat pe care și-l imaginau încă de la început: un loc perfect.

 

Bucătăria comunică cu livingul printr-un mic hol, arhitecții renunțând la ușă. Ei au ales să transforme peretele despărțitor în spațiu pentru depozitare ce constă într-un dulap din podea până în tavan și pe toată lungimea camerei. Este soluția ideală pentru spații smart, funcționale, în care depozitarea este mascată și integrată inteligent în arhitectura locului. Nuanța caldă a mobilierului și a pardoselii creează o antiteză cu verdele îndrăzneț al pereților. Aceeași poveste se continuă și în restul camerelor, acolo unde mobilierul păstrează aceeași linie limpede și caldă și accesoriile, iar întreruperile de ritm sunt date de culorile pereților și mobilierul din metal, cu influență industrială.

 

Cele două băi sunt total opuse din punct de vedere al designului, cea destinată oaspeților este în nuanțe calde date de plăcile ceramice roz și bej iar cea matrimonială cu un perete de accent burgundy în contrast cu plăcile de granit montate pe pardoseală și pereți. Iar bateriile și mânerele mobilierului de culoare neagră, alese extrem de inspirat, sunt detaliile care completează scenografia gândită ideal.

 

Ne-a fascinat fluiditatea spațiului, designul îndrăzneț și sentimentul de confort. Ne bucurăm că am făcut parte din acest proiect de amenajări interioare și că am reușit să fim exact echipa de care proprietarii aveau nevoie pentru a-și vedea casa exact așa cum au visat-o: perfectă.

Scroll to top