CorpConstruct

Amenajare interioară vilă 7 camere

Sunt și unele proiecte care-ți taie răsuflarea. Așa se întâmplă cu această vilă din complexul rezidențial Green Lake, pe care am renovat-o împreună cu 441 Design Studio. Vila cuprinde 7 camere ce nu includ și băile, bucătăria și spațiile anexe.

« 2 de 2 »

Este amenajată în stilul minimalist-funcțional, cu o atingere 100% personală și reprezintă un spațiu confortabil, cald, definit, fără îndoială, de relaxare. E ceea ce danezii numesc stilul de viață “hygge”, un stil de viață bazat pe celebrarea micilor plăceri ale vieții.

Ce ne place cu adevărat la acest proiect de amenajări interioare este lumina care te învăluie în fiecare colț și la fiecare pas. Ideea de la care a pornit decorul este dată de accentul contemporan, de căldura fiecărui obiect, de personalizarea până la ultimul detaliu și de elementele unice care-i dau, în fapt, acest farmec. Dar și de stilul foarte personal, creativ și în unele locuri, îndrăzneț.

Proiectul a suferit o modificare radicală făță de momentul de început, suprafața a fost recompartimentată în totalitate și au fost schimbate tâmplăria, instalațiile sanitare și electrice și am refăcut scara interioară.

Bucătăria este realizată în stil contemporan

Cu accente industriale, unde elementele de cupru se împacă ideal cu un mobilier alb și albastru, cu lemn și cu plăci de ceramică cu model. Am montat podeaua cu atenție astfel încât să nu depășească zona limitată special pentru tipul de bucătărie open-kitchen.

Integrarea fiecărui element este realizată ca într-un puzzle, unde ai sentimentul că acest decor impecabil nu ar fi fost posibil fără măcar unul dintre aceste elemente. Lavoarul din cupru, realizat pe comandă, special pentru acest proiect este elementul wow din amenajarea interioară a bucătăriei, împreună cu piciorul din cupru al mesei și cu hota care are aspectul unui corp de iluminat. Să nu uităm nici de accesoriile mobilierului, realizate tot din cupru.

Bucătăria continuă zona de living în care accentul cade pe paleta de culori îndrăzneață și pe șemineul incorporat în perete. Alături de șemineu, un alt element surpriză își face apariția, adăugând o atingere clasică unui living contemporan: pianul vintage. Tonurile de albastru și gri dar și liniile minimaliste ale mobilierului sunt însuflețite de nuanțele de vernil, mov și portocaliu ale fotoliilor poziționate lăngâ șemineu.

Fiecare baie promite o experiență diferită, iar noi am reușit cu succes să implementăm planurile echipei de arhitecți. În baia matrimonială predomină lemul și piatra, formula de succes pentru o încăpere stylish. Este un decor simplu și curat, realizat din plăci de ceramică hexagonale ce se îmbină cu lemn, o cadă ce oferă volum și un perete gri, placat cu piatră.

Amenajarea interioară a dormitorului este completarea unui decor plin de lumină

Unde sigur diminețile nu pot fi altfel decât perfecte. Calmul este potențat de fototapetul ce amintește de vacanțele liniștite în Bali și de verdele deschis și mobilierului. Patul este poziționat în fața unei uși extrem de chic, cu acente ușor retro, din sticlă și metal negru. Geometria perfectă are un scop: ea deschide o altă încăpere, amenajată ca un mini studio de yoga.

Camera juniorilor familiei încheie cu succes această amenajare interioară de care, vom recunoaște, ne-am îndrăgostit. Camera celor mici este amenajată simplu, fără piese de mobilier care să încarce spațiul și în culori vesele, exact cum au nevoie doi copii pregătiți de joacă. Dressing-ul maschează baia, ușa către aceasta fiind, de fapt, o parte din mobilier.

Proiectul de amenajări interioare al acestei case are un stil atât de personal, încât ți-e aproape imposibil să nu te gândești o lungă perioadă la tot ce ai descoperit acolo. Atmosfera caldă, de acasă și un design gândit astfel încât familia să-și găseasca liniștea acolo unde contează cel mai mult sunt atuurile unui proiect de succes. Și noi credem că acesta bifează lista proiectelor noastre spectaculoase.