Împreună cu echipa de arhitecți de la creativ-interior am realizat un spațiu nou, inedit pentru o măcelărie. Este viziunea arhitecților de a crea un loc care să amintească puțin de vechile băcănii, cu detalii moderne dar și în care să regăsești puțin din căldura bucătăriei de acasă. Rafturile din micuța bucătărie cât și faianța aleasă pentru peretele din spate, stilul metro tiles, sunt elementele preferate de arhitecți pentru a accentua un sentiment de confort. Și podeaua din parchet deschis la culoare ce se combină cu marmura neagră sunt detalii ale unui spațiu ieșit din tiparele clasice ale magazinelor în care pășim zi de zi.

Am început prin a demonta obiectele sanitare vechi, tăierea structurii tavanului existent și decopertarea faianței și a celor două straturi de gresie și granit din pardoseală. Toate aceste etape necesită o mare atenție din partea echipei, pentru a putea implementa corect și fără imperfecțiuni proiectul gândit de echipa de arhitecți.

 

Apoi am consolidat tavanul, am montat gresia, faianța, ușa, am reparat pereții, urmând straturile de lavabilă și aplicarea tapetului.  Tot noi am refăcut integral instalațiile electrice și sanitare și am montat corpurile de iluminat, aparatajul și obiectele sanitare. Fațada gri cu accente retro este realizată tot de noi. La finalul oricărui proiect de amenajări interioare, curățăm, cărăm molozul și avem grija să predăm un spațiu curat în care să se pună la punct ultimele detalii.

 

Așa cum îi spune și numele, este un loc cu dichis pe care l-am realizat cu pasiune și profesionalism. Așa cum facem de fiecare dată.

 

 

Scroll to top