Amenajare spațiu comercial Calea Victoriei

Spațiul comercial de pe Calea Victoriei, la parterul hotelului Radisson, este o transformare spectaculoasă realizată împreună cu echipa de arhitecți de la 441 Design Studio. Suprafața de 108 metri pătrați a devenit un outlet luxury în linii contemporane, luxos și foarte glam.  Arhitecții și proprietarii și-au dorit o amenajare luminoasă, echilibrată din punct de vedere cromatic, cu nuanțe de roz cald. Iar cuvântul de bază este “lumina”. Cât mai multă, atât naturală cât și artificială.

Echipa noastră a înlocuit toată rețeaua electrică, a decopertat pereții și a înlocuit cu gips carton acolo unde a fost cazul. Pereții au fost gletuiți astfel încât să nu existe imperfecțiuni iar vopseaua lavabilă de culoare albă să completeze proiectul final. Podeaua a suferit și ea o modificare substanțială, motiv pentru care am turnat o altă șapă autonivelantă pentru ca parchetul să fie instalat în cele mai bune condiții. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie întotdeauna de o suprafață cât mai dreaptă, fără denivelări. Tavanul, la fel ca și pereții și podeaua, a fost refăcut pentru a se instala cercuri de lumină pe structură metalică. Aceleași cercuri de lumină au fost instalate și la intrarea în spațiul comercial, creând împreună cu foile de sticlă transparentă o zonă potențată de jocuri geometrice.

Am lucrat cu gips carton și pentru rafturile și cabinele de probă unde a fost montată ardezie flexibilă. Arhitecții au integrat-o în proiect ca o piesă care definește linia amenajării, împreună cu nuanțe de cupru și foi de oglindă. Fiecare element se mulează pe conceptul contemporary luxury, așa cum l-au definit arhitecții implicați în această amenajare. Stilul este curat, luminos, cu accente glam care îi oferă întreaga splendoare.

Ca de fiecare dată, am respectat toți pașii în ordinea stabilită dar și timeplan-ul astfel încât recepția lucrării să fie realizată la timp pentru marea deschidere oficială. Pentru toate proiectele noastre utilizăm echipamente performante care ne ajută să optimizăm fiecare etapă iar durata de execuție este scurtată. Rezultatul îndeplinește așteptările tuturor celor implicați în proiect.

Mai multe detalii am scris și pe blog (link către articolul despre blog). Puteți descoperi acest outlet cu un design impecabil pe Calea Victoriei, la parterul hotelului Radisson. Este un proiect schițat de  441 Design Studio și implementat cu ajutorul partenerilor: Piatra Online, Indigo design, Mobila Dalin, New Glass contractor, Mobila Unicat, Ozcan lighting.

Photo credits: Prodan Sabin