Acest proiect, amplu și cu un rezultat spectaculos, a fost realizat împreună cu echipa de arhitecți de la iDecorate. Suprafața totală, de 200 Mp, găzduiește 3 niveluri. Acesteia i se adaugă alți 90 de metri pătrați  ai teraselor. Parterul este compus din bucătărie, zona de dining și livingul, toate pe o suprafață deschisă dar în care, prin ajutorul alegerilor designerilor, se delimitează inteligent fiecare zonă. Tot aici există și o baie, spectaculoasă prin plăcile hexagonale cu efect de marmură instalate de echipă noastră pe podea și perete, creând iluzia unui spațiu continuu, fără a izola zona de duș walk-in.

Toată casa este finisată cu parchet triplu stratificat

Atât la parter, cât și în toate cele trei dormitoare. Pentru băi, arhitecții au propus o soluție spectaculoasă, rășină epoxidică, extrem de populară în ultimii ani pentru podele ieșite din tiparul clasic.  Bucătăria găzduiește mobilier în stilul country chic, mobilier care împreună cu peretele finisat cu plăci ceramice cu efect vintage încântă prin ideea de confort și căldură.

 

Etajul este gândit ca un spațiu modern

Cu mici accente clasice în alegerile mobilierului din dormitorul principal. Aici, pereții au fost finisați cu tapet cu motive orientale, tentă care se continuă și în baie, unde echipa noastră a montat un mozaic cu pattern marocan, împreună cu plăci ceramice în diferite jocuri de culoare de albastru și alb. Este o baie specială prin finisaje, culori și îndulcirea spațiului prin mobilierul din lemn.

Bucătăria de la ultimul etaj a fost gândită ca un spațiu de lucru, în care echipa noastră a instalat aceleași plăci ceramice haxegonale cu efect de marmură din baia de la parter, cu jocuri de gri și alb. Contrastul dintre mobilierul cu detalii clasice gri și podeaua din rășină epoxidică galbenă reprezintă  o alegere îndrăzneață însă rezultatul este unul spectaculos.

 

Întreaga amenajare interioară a reprezentat un proces complex, cu multe etape și finisaje complexe, atât în living, bucătării și cu atât mai mult în băi, unde arhitecții au ales  variante de mozaic și plăci ceramice hexagonale. Acestea necesită, în fiecare proiect, atenție sporită și o echipă experimentată, atentă la orice detaliu.

Scroll to top