Acesta este un proiect de amenajări interioare în Bucureșți, realizat împreună cu echipa de arhitecți de la Studio 2.1. ce se desprinde de stilul tradițional și ne arată că griul poate fi atât de complex, sofisticat, jucăuș pe alocuri. Echipa noastră a intervenit în toate camerele apartamentului, unde am refăcut în totalitate baia și parțial dormitorul, livingul și bucătăria ce au devenit un spațiu comun, separate vizual doar de un stâlp incărcat cu ardezie neagră. În continuarea acestuia a fost amplasată o masă din lemn, ce delimitează bucătăria de living și formează astfel, o mica zonă de dining.

 

Bucătăria

Îmbină subtil nuanțele mobilierului realizat din MDF gri și lemn de culoare deschisă, cu peretele de sticlă albastru evidențiat de lumina led discretă. Aici am modificat nișele de gips carton, sistemul de aer condiționat dar și toata instalația electrică. Echipa noastră s-a ocupat, de asemenea, de reparațiile pereților și tavanelor necesare după modificările instalației electrice și a sistemului de climatizare.

 

Holul și dormitorul

Au avut și ele parte de un proces amplu de renovare, unde s-au realizat retușuri și reparații pentru pereți și aplicarea lavabilei colorate Benjamin Moore. Dormitorul îndulcește întreaga suprafață prin alegerea mobilierului. Este exact ruperea de ritm de care avea nevoie un dormitor și nevoie de a transmite sentimentul de relaxare.

Baia

Este camera noastră preferată, prin alegerile arhitecților pentru ceramică, mobilier și corpuri de iluminat. Același contrast îndrăzneț, dintre negru și gri se continuă și aici și fructifică, mai mult decât am crede inițial, în faza de proiect, ocaziile de relaxare atât de necesare. Arhitecții au optat pentru un duș de tip walk-in realizat de echipa noastră, duș care se diferențiază subtil printr-un perete de sticlă și mult mai accentuat prin alegerea mozaicului hexagonal cu efect de marmură neagră. Specialiștii CorpConstruct au decopertat pereții, au placat cu structură metalică atât pereții cât și tavanul cu gips carton rezistent la umezeală, au turnat șapa cu întărire rapidă și au placat mozaicul și plăcile ceramice. Aici s-au realizat și traseele de instalație sanitară dar și montajul obiectelor sanitare.

 

În tot apartamentul, proprietarii au decis păstarea parchetului deja existent, pe care am avut grijă să îl protejăm cu atenție în timpul renovării.

Scroll to top