Ne place atât de mult acest apartament realizat împreună cu iDecorate, încât l-am vizita din când în când doar ca să ne mai bucurăm puțin de el. Este unul dintre cele mai frumoase proiecte de amenajări interioare de care ne-am ocupat în ultima perioadă, atât datorită designului atât de spectaculos dar și datorită proprietarilor care au fost deschiși către toate propunerile noastre.

Inițial, livingul, bucătăria și holul erau despărțite de pereți, dar împreună cu arhitecții am decis să creăm un spațiu deschis, luminos, cu multe spații de depozitare ascunse. Astfel, am dărâmat peretele dintre hol și living iar la bucătărie a fost instalat un glasvand cu rame negre, în stil minimalist. Întregul apartament a fost decopertat, urmând ca apoi să instalam profilele pentru rigips și pregătirea pentru vopseaua lavabilă.

Arhitecții au ales o bucătărie minimalistă și au înlăturat finisările clasice.

Astfel, pereții au fost placați cu foi de oglindă, o alegere care va respecta întreaga linie a acestei amenajări interioare. Iar podeaua din parchet triplu stratificat se continuă din living, în bucătărie. Parchetul se regăsește în tot apartamentul și este elementul care aduce căldură unui loc gândit ca un spațiu modern, cu accente industriale și minimaliste.

Ne place mult alegerea peretelui negru din living, peste care s-a instalat un trafor metalic de aceeași culoare. Pentru o rupere de ritm și un detaliu menit să încălzească atmosfera, peretele a fost placat cu o bucată de ceramică cu efect de marmură, material care se regăsește și în masa din living. Același scop îl are și canapeaua galbenă, împreună cu fotoliul, de a transmite sentimentul de confort și relaxare, într-un spațiu încărcat de gri și negru.

În baie, echipa noastră a înlocuit plăcile ceramice cu cele din nouă amenajare

Iar podeaua a fost finisată cu plăci de gresie aproape identice cu parchetul din restul casei. Pentru că arhitecții și-au dorit să transmită ideea de continuitate, din același motiv au ales și mobilierul din lemn cu structura metalică neagră. Pentru că spațiul a permis, am instalat atât un duș de tip walk-in, cât și o cadă.

Holul suprinde prin aceleași alegeri minimaliste

Prin peretele finisat cu vopsea decorativă dar și prin jocurile geometrice din tavan. Pentru că și-au dorit aceeași poveste specială, în dormitor regăsim oglinda ce plachează peretele din bucătărie și pe cel din living. Iar măsuțele, corpurile de iluminat și fotoliul turcoaz  aduc exact acea doză de căldură de care orice dormitor are nevoie.

Este un proiect complex, în care am realizat toate etapele necesare unei renovări iar rezultatul demonstrează, încă o dată, cât de mult iubim ceea ce facem. Este o amenajare în zona de nord a Bucureștiului, cu etape și alegeri complexe pentru un apartament pe care proprietarii îl consideră perfect, exact așa cum și l-au imaginat dintotdeauna.

 

Scroll to top