Apartamentul prezentat a fost amenajat la parterul unei case, pentru o tanara familie cu un copil.

S-a dorit o amenajare moderna dar in acelasi timp practica si functionala.

Proiectul a fost creat si coordonat pe parcursul intregii durate de echipele noastre, rezultatul fiind pe masura asteptarilor .

« de 2 »

Accesul in casa se face printr-un hol ,in care a fost create o zona de dressing/depozitare pentru optimizarea spatiului.

Finisajele folosite au culori deschise, pentru a spori luminozitatea si spatialitatea casei.

Pentru hol si bucatarie s-a folosit o gresie rectificata alba, montata fara rosturi. Acest tip de montaj confera continuitate vizuala pardoselii si amplifica spatiul.

 

Bucataria

Fiind zona in care se petrece cel mai mult timp, a fost acordata o atentie speciala zonei de bucatarie.

Proprietarii si-au dorit o bucatarie luminoasa si cat mai bine optimizata.

Intre blat si corpurile suspendate, designerii nostril au optat pentru folosirea unui mozaic din sticla, in tonuri de mov; ce a fost montat cu o atentie sporita de catre echipa noastra. Acest tip de mozaic este livrat pe suport plasa si are nevoie de un montaj special.

Pentru mobilier s-a folosit MDF vopsit lucios alb si mov inchis. Blatul este termorezistent, iar chiuveta din compozit alb completeaza perfect bucataria.

Pentru accent a fost folosit un iluminat cu banda led, banda montata la baza suprapozabilelor.

Zona de luat masa este evidentiata de corpurile de iluminat sferice, suspendate. Masa din MDF lucios alb, se integreaza perfect in designul modern al bucatariei.

Living

In living si dormitoare s-a optat pentru folosirea unui parchet laminat alb, cu insertii de gri.

Mobilierul ales este in aceeasi nota simplista si moderna. Liniile drepte, geometria aleasa dar si culorile foloiste-alb si negru- confera spatiului o eleganta aparte.

Accentul de culoare din living il constituie fotoliul rotativ fuchsia, ce aduce o nota feminina amenajarii.

Desi beneficiaza de o suprafata vitrata generoasa, intregul living deschizandu-se spre terasa, s-a optat pentru accentuarea luminozitatii prin crearea unor scafe perimetrale iluminate cu led.

Acest tip de iluminat este folosit si ca accent, aducand o nota de eleganta in plus amenajarii.

 

Dormitor matrimonial

Suprafata mica aferenta dormitorului matrimonial, i-a facut pe designerii nostri de interior sa apeleze la anumite trucuri pentru a obtine vizual un spatiu mai generos.

Astfel, finisajele alese au fost in culori deschise; iar pentru fetele dressing-ului s-a folosit oglinda. Acest “truc” este binevenit oricand se doreste o amplificare vizuala a spatiului.

Pentru accent s-a optat pentru folosirea unui tapet cu model geometric din colectia binecunoscutului arhitect Karim Rashid.

Design-ul abordat este unul simplu, dar de efect, menit sa optimizeze si sa mareasca vizual incaperea.

Dormitor copil

Camera copilului a fost gandita practic si spatial.

Mobilierul a fost creat in concordanta cu nevoile unei fetite de clasa a doua.

Astfel, camera a fost impartita in trei zone importante. Zona de dormit, zona de depozitare/biblioteca si zona de lucru/birou. Zona biroului a fost pozitionata in dreptul ferestrei, pentru a beneficia din plin de lumina naturala.

Culorile folosite sunt culori deschise si calde in concordanta cu restul amenajarii. Accentul coloristic este dat de folosirea tapetului cu fluturi si a plafonierei.

Rezultatul il reprezinta o camera de copil bine optimizata in care se integreaza perfect cele trei functiuni atat de necesare.

Scroll to top