Acest proiect de amenajări interioare din București ne amintește puțin de copilărie. Este vesel și plin de joacă și ne-am bucurat să facem și noi parte din el. A fost creionat de echipa de la iDecorate și implementat de echipa noastră.

 

L-am refăcut în întregime, începând cu decopertat gresie și desfăcut pereți pe care i-am contruit ulterior cu gips carton și izolat. De asemenea, am modificat instalațiile sanitare, termice și electrice, astfel încât să corespundă noii așezări.

Apartamentul a fost gândit ca un spațiu în care camerele comunică între ele, fără ideea de a le separa. Din acest motiv, bucătăria este despărțită de living printr-o ușă de sticlă, în stilul glasvandului vechi. În același mod se face trecerea din living în dormitor. Astfel, locuința este scăldată în lumină si oferă senzația de spațialitate.

 

Arhitecții au ales o linie de culoare veselă, cu nuanțe de galben și albastru cărora li s-au adăugat tonuri neutre pentru încăperi luminoase și pline de căldură. Bucătăria respectă aceleași reguli cromatice și bucură prin simplitate. Peretelui pe care a fost instalat mobilierul i-a fost aplicată o folie de sticlă, întocmai pentru a păstra linia simplă a proiectului.

 

Băile, modificate și ele în totalitate, sunt finisate cu plăci ceramice și mozaic. Una dintre băi respectă cromatica ce îmbină albul cu nuanțe de galben și albastru iar în cea de-a doua predomină tonurile de maro și crem, pentru un spațiu minimalist și relaxant.  În camera copilăriei, cum am denumit-o noi, au fost vopsiți pereții și aplicat un fototapet dar și o zonă cu cărămidă aparentă.

 

 

Scroll to top