Amenajări interioare

Pasiunea pentru lemn și case din lemn a scris prima filă a poveștii noastre iar astăzi o continuăm cu un registru larg și variat în domeniul amenajărilor exterioare. Cu fiecare proiect, ne bucurăm să ne dovedim măiestria și meșteșugul în numeroasele opțiuni care îți stau la dispoziție mai jos.

  • Montaj parchet, gresie, faianță, marmură, granit
  • Placări cu piatră decorativă, lemn
  • Zugrăveli, vopsit, tencuieli, rigips, gletuieli
  • Incălzire pardoseală
  • Montaj inserție lemn
  • Izolări fonice, izolări termice
  • Instalații electrice
  • Instalații termo-sanitare

În ultimii ani am realizat o serie largă de proiecte de amenajări interioare în București, proiecte variate. De la garsoniere, la apartamente de 2, 3 sau 4 camere, până la spații comerciale sau vile de mari dimensiuni. Am avut o serie de proiecte prezente în cataloage de amenajări interioare, precum transformarea unei garsoniere într-un apartament de 2 camere, cu spații pentru depozitare inteligente. Am realizat proiecte noi, cu tehnologii noi, precum montarea unor plăci de gresie de mari dimensiuni, de până la 3 metri lungime.

Împreună cu echipe de arhitecți talentați, am făcut parte din proiectul grandios al unei case inteligente din zona Floreasca în București, proiect prezent și în cadrul “Romanian Design Week 2018”. Am realizat instalări de plăci de mari dimensiuni, mozaic metalic, din sticlă sau 3D, sau plăci ceramice 3D, îmbinări de ceramică și lemn. Fiecare amenajare ne-a adus satisfacția unui proiect finalizat cu succes. Datorită unei colaborări foarte strânse împreună cu arhitecții parteneri, reușim întotdeauna să facem față oricărei provocări. Spații regândite, noi finisări, mutarea anumitor elemente dificile, păstrarea unor elemente clasice și îmbinarea lor în decorul nou, fiecare dintre acestea sunt provocări care ne ajută să creștem zi de zi. Nu spunem “nu” ci încercăm să găsim soluții. Este ceea ce noi credem că poate fi definită ca o deviză a echipelor noastre. Pentru că în fiecare proiect există provocări cărora trebuie să le găsim o finalizare cât mai bună.

Aceasta este doar o mică parte din povestea noastră de amenajări interioare. Dar continuăm să scriem zi de zi câte o filă pe care o adăugăm frumoaselor proiecte din care facem parte.