Un Proiect de Succes Realizat de CorpConstruct și Idecorate

Atunci când vine vorba de amenajări interioare de excepție în București, nu există loc mai potrivit pentru a vă inspira decât cel mai recent proiectul al nostru, dezvoltat în colaborare cu echipa de arhitecți talentați de la Idecorate. Suntem mândri să vă prezentăm un apartament amenajat cu grijă și dedicare din inima Bucureștiului.

Proiectul nostru a avut ca scop transformarea unui spațiu obișnuit într-un mediu unic, ce emană eleganță și funcționalitate. Iată cum a fost realizat acest vis al proprietarilor, cu ajutorul echipelor noastre de experți.

Colaborarea cu Idecorate

Pentru început, nu am putea trece cu vederea contribuția esențială a echipei Idecorate, alcătuită din arhitecți talentați și creativi. Acești specialiști au reușit să pună în practică viziunea proprietarilor, transformând-o într-un plan detaliat de amenajare interioară. Cu idei inovatoare și abilități remarcabile în designul interior, echipa Idecorate a fost alegerea perfectă pentru acest proiect.

Finisaje de Calitate

În acest proiect, am pus accentul pe detalii și am ales finisaje premium pentru a crea un spațiu rafinat și elegant. Montarea ceramicii în bucătărie și baie a fost realizată cu precizie și  minuțiozitate, oferind un aspect modern și funcționalitate sporită.

Parchet și Plintă de Excepție

Pentru a completa aspectul cald și prietenos al acestui apartament, am optat pentru un parchet de înaltă calitate și plintă asortată. Cu o echipă de meseriași pricepuți, am asigurat o montare perfectă, astfel încât pardoseala să fie uniformă și atrăgătoare. Plinta finisată cu atenție la detalii adaugă un plus de eleganță și finisare spațiului.

O Transformare Care Încântă

În final, apartamentul a fost transformat într-un loc unde funcționalitatea se îmbină armonios cu estetica. Spațiile deschise, culorile calde și luminozitatea naturală au creat o atmosferă relaxantă și primitoare pentru locatari. Fiecare element, de la mobilierul ales cu grijă până la iluminatul inteligent, a fost integrat în proiect pentru a oferi o experiență deosebită.

Concluzie

Proiectul nostru de amenajari interioare în București, dezvoltat în colaborare cu Idecorate, demonstrează pasiunea și experiența noastră în domeniul construcțiilor și finisajelor. Suntem mândri să oferim proprietarilor un apartament care să le depășească așteptările, un spațiu în care să se simtă acasă în adevăratul sens al cuvântului.

Dacă sunteți în căutarea unor servicii de amenajări interioare de top în București, vă invităm să ne contactați la CorpConstruct. Suntem gata să vă ajutăm să transformați viziunea dumneavoastră în realitate și să vă oferim un mediu care să vă încânte în fiecare zi.

Proiect: Apartament Calea Victoriei
Arhitect: Idecorate
Fotograf: Dan Calin
Tipologie amenajare: RENOVARE
Locație: Calea Victoriei 32-34, București
Procent de respectare a designului propus: 100%

Scroll to top