Designist.ro au denumit acest proiect “The Dancing Home” , iar noi nu putem decât să fim 100% de acord cu ei. Echipa de la Studio 2.1 a gândit un concept pe care noi îl considerăm “wow” și din care am făcut și noi parte cu mult entuziasm și profesionalism. Cei 70 de metri pătrați au fost transformați în totalitate printr-un proces amplu și cu multe etape, gândite eficient de echipa noastră.

Am început prin a pregăti duplexul pentru renovare prin protejarea parchetului existent.

Întreaga instalație electrică a fost modificată împreună cu traseul de aer condiționat pentru eficientizarea acestuia. Pereții au fost reparați, apoi șlefuiți, urmând ca în final să aplicăm vopseaua lavabilă în toate încăperile. Pentru că echipa de arhitecți și-a dorit multă lumină naturală într-un loc ce comunică extrovertit, au fost alese nuanțe neutre și texturi naturale.

Însă cea mai mare provocare a fost reprezentată de timpul scăzut pentru implementarea proiectului. Din momentul în care clientul a fost de acord cu proiectul și până s-a mutat efectiv în casă, au trecut doar trei luni. Astfel că, pentru eficientizare, arhitecții au primit ok-ul pe proiect și au comandat toate obiectele necesare iar șantierul a început abia după ce au primit din obiecte și finisajele comandate.

Livingul arată spectaculos datorită amplitudinii dar si datorită alegerilor cromatice și de mobilier. Însă, fără îndoială, credem noi, candelabrul montat de echipa noastră este cu adevărat special și are un rol important în accentuarea înălțimii. Însă și faptul că este vizibil din dormitor îl face cu adevărat special, poate unul dintre cele mai interesante proiecte de iluminat din care am făcut parte.

Finalul proiectului

Ne-a găsit exact așa cum ne-am obișnuit clienții încă de la început: curățând absolut tot. Pentru că știm cât contează să lăsăm curat în urma noastră și să ușurăm cât mai mult muncă proprietarului.

Ca în oricare proiect din care facem parte, am pus accent pe calitate și pe o muncă realizată bine. Iar rezultatul final este, așa cum puteți observa și din poze, impecabil. Este o casă cu accente minimaliste dar cu o căldură aparte, căldură care transmite, fără îndoială, sentimentul confortului de acasă.

Scroll to top