Lucrări de amenajare interioară pentru o vilă-duplex din X Residence Otopeni

Pentru lucrările de amenajare interioară ale acestui duplex cu trei camere situat într-un ansamblu nou, X Residence Otopeni, echipa noastră de amenajări interioare București a fost solicitată în momentul în care spațiul era la gri.

Deoarece designerii de interior au dorit recompartimentarea etajului și transformarea unuia din dormitoare în dressing, am început cu partea de placări de gips carton pe structură metalică.

Pentru tavane, am realizat placări cu gips carton, le-am șlefuit, am realizat scafele și am aplicat amorsa, urmată de lavabila albă. În bucătărie, am lăsat la vedere o porțiune din tavanul de beton, care face să pară că insula de bucătărie este decupată din tavan.

Între lucrările de amenajare realizate pentru pereți, enumerăm: montaj fototapet baie, montaj profile decorative (rame clasice, rozete), aplicare lavabilă albă și colorată. Porțiunea de perete vopsită cu, în dormitor, este pata de culoare a încăperii și îi oferă o notă originală.

La partea de montaj finisaje ceramice, am lucrat cu plăci ceramice de mari dimensiuni: 100×100 cm, 75×150 cm, 120×240 cm, cu imprimeu de marmură și piatră naturală.

Lucrările de amenajare pentru acest duplex au durat trei luni și jumătate, fiind desfășurate în timpul pandemiei. Puteți vedea turul video al acestui spațiu pe canalul de Youtube Lovedeco.ro.

Sergiu Călifar, designer de interior Pure-Mess Design, despre colaborarea cu CorpConstruct:

„Colaborarea a mers foarte bine, echipa CorpConstruct a lucrat bine, au băieți dedicați pe execuție, și suntem mulțumiți de rezultatul final.
Am preluat casa la gri iar ei s-au ocupat de compartimentările de gips carton, de scafe, finisaje (mai puțin parchetul și panourile de sticlă din dușul matrimonial), aplicare lavabilă pereți și tavane, montaj plintă, montaj plăci ceramice. ”

 

 

 

Project Manager Corp Construct: Alin Găvănescu
Design interior: arh. Sergiu Califar, Pure-Mess Design
Tip spațiu: Vilă tip duplex cu trei camere
Suprafață utilă: aprox. 120 mp
Locație: Otopeni, jud. Ilfov
Execuție lucrări de amenajare: compartimentări gips carton, vopsire pereți și tavan, montaj plăci ceramice și plinte
Durată lucrări: trei luni și jumătate
An execuție: 2021

Foto: Sabin Prodan

Scroll to top