Peisagistica

Portofoliu peisagistica

Designul exterior este întotdeauna important. Iar peisagistica poate schimba în totalitate aspectul oricărui loc. Cu atât mai mult astăzi, când proiectele verzi sunt atât de importante. Iar marile companii investesc sume considerabile pentru exterioare verzi cât mai complexe, pentru protejarea mediului înconjurător. Punem la dispoziție, de la concept până la livrarea acestuia, un proiect cât mai complex în funcție de cerințele inițiale.

Fie că vorbim de rural sau urban, mediul exterior contribuie la formarea și definirea locurilor în care trăim dar și la un nivel mai bun de a trăi în aceste medii. Echipele noastre creează planuri inteligente cu plante verzi, spații urbane și locuri atrăgătoare pentru un mediu mai frumos. Scopul este ca în final să creăm peisaje care să echilibreze nevoile oamenilor ce cele ale mediului înconjurător.

Înainte de a începe proiectarea, evaluăm cu atenție nevoile, constrângerile și limitările proiectului. Coordonăm proiectul împreună cu autoritățile de reglementare dacă este cazul, ajutăm clientul să dezvolte o comunicare cât mai eficientă cu cei implicați în proiect. Echipa noastră este specializată în astfel de servicii astfel încât să furnizăm un produs final excelent.

Proiectele noastre de peisagistică sunt atât pentru amenajări de locuințe, rezidențiale dar și pentru spații publice sau proiecte complexe. Oferim, de asemenea, soluții ecologice de construcție, precum acoperișuri verzi sau pereți verzi. Suntem susținătorii proiectelor ecologice, utilizăm tehnologii eco și credem într-o abordare cât mai responsabilă în această direcție.

Credem în soluții inovatoare și creative. Cu atât mai mult astăzi, când accentul este pus pe cât mai mult verde. Fie că vorbim de amenajarea unei grădini sau de acoperișuri verzi, atât de populare în ultimii ani. Fațadele verzi sunt și ele în tendințe și ajută la planul pe termen lung de ecologizare a marilor orașe. De asemenea, partea estetică va face întotdeauna diferența atunci când sunt implementate astfel de proiecte de peisagistică.

De la spații simple, la amenajări extravagante, de la proiecte simple până la cele foarte complexe, punem în practică de fiecare dată experiența și pasiunea pentru peisagistică și dorința de protejare a mediului înconjurător .