Articol aparut in Casa Lux – Iulie 2018
casa-lux

Articol aparut pe Casa mea – Noiembrie 2017

Casa-mea-noeimbrie-2017

Articol aparut pe Designist.ro


“Căsuța a fost proiectată și realizată de CorpConstruct, din lemn de rășinoase, fiind izolată termic și fonic. Este formată dintr-o cameră de 2,5 x 2 metri, cu paturi supraetajate, un birou și spatiu pentru depozitarea jucăriilor (uimitor de spațioasă!), o terasă de 3 x 2,5 de metri aceesorizată cu groapă de nisip, sfoară marinărească și tobogan.”

Link: http://designist.ro/designeri-arhitecti-romani/casuta-din-copac-cu-cei-mai-prietenosi-monstruleti-desenati/


Articol aparut pe povesteacasei.ro

“Vorbim despre un apartament de 60 metri patrati din centrul Bucurestiului cu o priveliste spectaculoasa catre Sala Palatului si Biserica Kretzulescu. Proprietarii si-au dorit finisaje de calitate si un spatiu care sa transmita un sentiment de confort, de acasa. Amenajarea a fost realizata in stil modern, cu forme simple, puse in valoare de corpurile de iluminat atent coordonate, pozitionate ca reflectoare care sa puna in lumina detaliile decorului.”
Link: https://povesteacasei.ro/amenajarea-moderna-a-unui-apartament-de-60-mp-din-bucuresti

ap_campineanu

Spotlight


Articol aparut pe povesteacasei.ro

“Sorina si Cristian ne-au contactat cu 2 luni inainte de nunta pentru amenajarea apartamentului lor. Tot atat trebuia sa dureze si renovarea apartamentului recent achizitionat, astfel incat sa fie gata inainte de marele eveniment. Proiectul s-a desfasurat pe repede inainte, termenul limita pentru o astfel de lucrare complexa fiind aproape imposibil. Insa, beneficiarii mi-au dat mana libera si totul a decurs impecabil.

Link: https://povesteacasei.ro/acasa-la-sorina-si-cristian-un-apartament-de-3-camere-vesel-si-primitor/


Articol aparut pe designist.ro

“Ne place să vedem cum într-o amenajare culorile sau materialele sunt folosite diferit faţă de asocierile tradiţionale. Arhitecţii de la 441 Design Studio le-au valorificat pe ambele pentru a crea un spaţiu contemporan, care reflectă concepţia lor despre design şi, în acelaşi timp, se află în armonie cu proprietarii şi stilul lor de viaţă.”

Link: http://designist.ro/case-din-romania-2/o-casa-luminoasa-cu-alaturari-surprinzatoare/

 


Articol aparut pe lovedeco.ro

Cu toate că nu sunt multe decorațiuni și accesorii în casă, fiecare colţişor din apartamentul Mihaelei are textură, figuri geometrice sau o culoare deosebită. Spre exemplu, bucătăria are o lungime considerabilă, însă suprafaţa este ocupată în proporţie de 90% doar de mobilierul gri, cu aspect mat şi fără mânere.

Link: https://lovedeco.ro/apartament-cu-figuri-geometrice-bucuresti-satul-francez/


Articol aparut pe lovedeco.ro

“Un designer de interior a acceptat provocarea de a transforma o garsonieră într-un apartament cu două camere care să fie complet echipat pentru a putea fi închiriat. A reușit cu ajutorul unei echipe de constructori foarte pricepuți, cu mobilier multifuncțional și prin reorganizarea camerelor.”

Link: https://lovedeco.ro/beforeafter-garsoniera-de-43-metri-patrati-transformata-in-apartament-cu-2-camere/

Articol aparut pe adevarul.ro

“Arhitecta Irina Radu de la iDecorate a transformat o garsonieră de 43 de metri pătraţi a unui antreprenor din domeniul construcţiilor, într-un apartament de două camere. A fost posibil pentru că garsoniera se află la ultimul etaj a blocului, aşa că mutarea instalaţiilor a fost mai uşoară. Pe lângă asta, luminozitatea şi generozitatea spaţiului au permis să mute funcţionalităţile, astfel încât fiecare zonă a micului apartament să beneficieze de o atmosferă plăcută.”

Link: https://m.adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/beforeafter-garsoniera-43-metri-patrati-transformata-apartament-2-camere-1

Scroll to top