Proiect de amenajări interioare restaurant zona Unirii

Recent, am finalizat acest proiect al unui restaurant din București împreună cu echipa de la Live In Design și suntem încă sub euforia acestui rezultat spectaculos. Stilul eclectic, extravagant ne poartă cu gândul pe străzile Parisului sau în inima New York-ului unde restaurantele capătă această formă care, de cele mai multe ori, îți taie răsuflarea. Arhitecții au gândit un spațiu ce adoptă un stil vintage dar transpus în contemporan cu accente neoclasice și decoruri stylish.

Situat în inima Bucureștiului, Ergo Restaurant este un loc cu totul și cu totul deosebit, atât prin locație, design și ambianță. Spațiul este o bucurie vizuală, un loc scăldat în lumină unde accentele aurii, împreună cu materialele și culorile alese pentru mobilier reprezintă note ale rafinamentului. Podeaua este și ea o notă a secolului trecut, cu atât de iubita gresie cu renumitele jocuri geometrice în alb și negru care se îmbină cu parchet din lemn masiv. Barul în stil retro combină lemnul cu inserții de metal și reușește să completeze perfect întregul scenariu despre care putem afirma că este unic în peisajul bucureștean. Ne plac mult oglinzile de mari dimensiuni ce accentuează elementele decorative și plantele care dau viată locului dar și corpurile de iluminat tot cu aspect vintage new yorkez.

Spațiul are în total 153 de metri pătrați iar echipa noastră a realizat cea mai mare parte a întregului proiect de amenajări interioare. Aici includem renovarea camerei frigorifice și a depozitului dar și a camerelor principale, a bucătăriei, scărilor și a băilor. În camera frigorifică am igienizat pereții și tavanul, am aplicat hidroizolație în pardoseală și pereți, izolație pentru insecte, reperații sau aplicarea lavabilei. În zona scărilor am montat gresia, am realizat finisajul pereților și izolația iar la final am aplicat lavabila și am placat balustrada din lemn.

Băile au fost hidroizolate, am turnat șapă și am placat pereții și tavanul cu gips carton, am montat gresia și mozaicul și am aplicat și aici lavabilă. Camerele principale au suferit și ele modificări importante, de la placări cu gips carton sau realizarea scafei, până la reparații în zona tavanului, montajul faianței și gresei, vopsitul grilajului lateral, tavanului sau caloriferelor, sau aplicarea vopselei decorative.

Tot echipa noastră s-a ocupat și de realizarea instalațiile sanitare și termice pentru baie, bar, bucătărie, subsol și calorifere. Dar și de montajul obiectelor sanitare, termice și electrocasnice în întregul spațiu. Să nu uităm nici de etapele de final, atât de importante: transportul molozului și curățarea spațiului.

Este un loc care creează emoție pentru că este altfel, este o experiență vizuală inedită, retro șic cu contraste complementare. Suntem bucuroși că am făcut din nou parte din acest proiect atât de special ce reflectă viziunea echipei de arhitecți de la Live In Design.

Scroll to top