CorpConstruct

Apartament 3 camere

Pentru această amenajare interioară, cerințele au fost foarte clare, proprietarii știind ce își doresc de la această renovare: un interior modern, simplu, compact, dar în același timp elegant și stilat.

Apartamentul a fost complet reamenajat. Au fost scoase vechile finisaje, s-au înlocuit și suplimentat  instalațiile (electrice, termice și sanitare) pentru a face față noilor cerințe; iar clasicul sistem de încălzire a fost înlocuit cu plasme termice, pentru o cât mai bună optimizare a costurilor.

Apartamentul de 3 camere prezentat mai jos a fost amenajat in Bucuresti pentru o tanara familie.

Finisajele folosite scot și ele în evidență personalitatea proprietarilor. Pentru pardoseală am ales rășină epoxidică albă, iar în bucătărie am optat pentru înlocuirea clasicei faianțe cu sticla, o tendință în amenajările interioare.

Mobilierul a fost customizat întocmai după cerințele proprietarilor, fiind executat la comanda din MDF.

Holul și bucătăria

Accesul în apartament se face printr-un hol, folosit ca zonă de tranziție între bucătărie, living și zona de noapte. In hol am ales un mobilier compact, alb, ce se integrează perfect în geometria spațiului.

Peretele masiv dintre hol și bucătărie a fost înlocuit cu unul din sticlă, pentru mărirea spațiului aferent bucătăriei și pentru  crearea continuității spațiului.

Mobilierul pentru bucătărie a fost realizat din MDF negru lucios, iar pentru încălzirea atmosferei am optat pentru un blat texturat, din lemn. Locul de luat masa este amenajat într-o linie elegantă, în alb și negru, cu accente glam.

Livingul

Imaginea simplă și compactă a bucătăriei este continuată și în living. Mobilierul compact din zona de TV constituie compoziția de interes principală livingului.

Liniile simple, drepte, culorile neutre și iluminatul cu led completează perfect design-ul simplu, nordic al canapelei.

Accentul de culoare al încăperii este dat de fotoliul galben, de inspirație nordică din zona de lectură. Iluminatul de accent este prezent și în living, prin scafele luminate cu cordon led.

Dormitorul matrimonial

Amenjarea interioară a dormitorului matrimonial a fost gâdită în același stil modern, cu accente glam. Ca și punct de interes, în dormitor s-a optat pentru realizarea unui perete decorativ din MDF  cu inserții de led pe care se proiectează un pat din piele albă.

În completarea zonei de dormit a fost creată o zonă de relaxare. Aici am ales o banchetă cu perne și spații de depozitare la bază.

Biroul

Pentru că cei doi tineri lucrează uneori de acasă, unul dintre dormitoare a fost tranformat în birou. Mobilierul continuă aceeași linie simplă, dreaptă și elegantă, la fel ca în restul casei.

Accentele sunt date de chitările așezate pe pereți, chitări ce au fost amplasate tocmai prin prisma pasiunii pentru muzică a unuia dintre proprietari.

Baia

Dimensiunea redusă a băii ne-a motivat să optimizăm cât mai bine spațiul, astfel încât să corespundă cerințelor noilor proprietari.

Cada clasică a fost înlocuită cu un duș de tip walk-in, generos ca dimensiuni, în care a fost construită o băncuță. Zona de duș a fost separată de zona lavoarului printr-un perete din sticlă securizată ce protejează de apă, dar nu obturează continuitatea vizuală a spațiului

Un element important al băii îl constituie oglinda. Prin dimensiunile generoase și lumina de accent, aceasta creează iluzia unui spațiu mult mai mare într-o amenajare interioară eficientă.

Mobilierul pentru lavoar este gândit în aceeași notă aerisită ce caracterizeaza întreg apartamentul.

Rezultatul este un apartament complet transformat de către echipa noastră; cu un design interior modern și elegant ce satisface pe deplin cerințele și așteptările noilor proprietari.