Amenajare interioară  BIROU MANAGEMENT

Acest birou a fost executat de echipa noastră de la stadiul de proiectare și concept până la cel de execuție și montare finisaje și placări decorative pentru pereți.

Tema de proiectare a fost constituită de design-ul elegant și funcțional al unui birou managerial. S-a dorit o amenajare interioară caldă, dar în același timp elegantă și primitoare.

Pentru a respecta întocmai cerințele și a obține atmosfera dorită , designerii de interior au folosit la acest proiect placări din lemn masiv, executate și montate de echipa noastră. Acestea au avut rolul de a încălzi atmosfera și a-i da o notă unică de design.

Deoarece nu beneficia de un spațiu foarte mare, am gândit optimizarea pe cât posibil a celui existent, și crearea a trei zone distincte.

Astfel, avem zona în care a fost amplasat biroul de management, împreună cu un spațiu pentru depozitare amplasat pe lateral.

Biroul de management ales a fost unul cu un design simplu, drept, dar în același timp modern și elegant.

Zona de meeting este zona ce beneficiază de un design cu accente clasice, prin folosirea cunoscutei canapele Chesterfield, varianta din piele crem.

Accentul de design al încăperii îl constituie peretele decorativ, în care a fost creată o nișă pentru expunerea produselor dorite. Nișa a fost placată cu același lemn masiv, pentru accentuarea conturului, iar pe spate a fost placată cu oglindă, pentru crearea senzației de spațiu. Pe același perete a fost expusă și sigla firmei.

În acest proiect de renovare, accentele de lumină sunt și ele prezente, prin crearea unei scafe perimetrale din rigips la nivelul plafonului, iluminată cu un cordon cu led dar și prin iluminarea cu led de la nivelul nișei decorative.

Datorită echipelor noastre de designeri și meseriasi dar și a colaborării excelente dintre ele, rezultatul acestei amenajări interioare a fost unul spectaculos, ce a respectat din plin cerințele beneficiarului, depășindu-i așteptările.

Scroll to top