portofoliu proiectare 3D

Îți punem la dispoziție o echipă talentată de proiectare 3D ce poate furniza orice tip de schiță. Fie că vorbim de proiectarea 3D a întregii locuințe, a unei camere anume, a unui exterior sau până la piese de mobilier. Vei putea vedea cum va arăta proiectul tău încă din faza de execuție, vei putea modifica pe parcurs anumite detalii în funcție de schițele primite din partea noastră. Este cel mai simplu mod să știi cum vrei să arate casa ta, cum se potrivește un anumit model de faianță sau gresie cu tipul de mobilier. Vei putea vizualiza cum va arăta recompartimentarea proiectului tău. De asemenea, vei ști cum să gândești inteligent spațiile mici și cum să profiți din plin de orice spațiu disponibil.

Hai să dezvoltăm împreună un plan de acțiune cu soluții potrivite! Tu ne spui ce-ți dorești și noi transpunem gândurile tale într-un proiect amplu pentru a-ți fi mai ușor să alegi finisajele, culorile și tipul de mobilier. Vei ști dacă stilul la care te-ai gândit inițial se potrivește la final cu dorințele tale.

Completează formularul de la secțiunea de contact și specialiștii noștri te vor contacta în 24 de ore. Consultanța și analiza proiectului, dar și realizarea devizului de costuri sunt disponibile gratuit.

    Proiectare 3D – Design interior și nu numai

    Scriem fiecare zi cu pasiune și nu cunoaștem monotonia. Din acest motiv, discutăm cu clienții noștri, asigurăm consultanță de specialitate în fiecare etapă din proiectul de amenajări interioare, coordonare și execuție. Printre serviciile noastre se numără și cel de proiectare 3D ce reprezintă o etapă foarte importantă. Ai nevoie de un plan bine pus la punct încă de la început. Iar ca să poți realiza casa ta de vis, trebuie să începi prin conturarea unei simulări 3D. Cu ajutorul ei vei ști exact cum vrei să arate viitoarea ta locuință, viitorul birou sau spațiu. Odată decis în ceea ce privește proiectarea 3D, vei evita situația neplăcută ca la final să nu îți placă rezultatul. Poți estima de la finisări, până la culori și mobilier cât mai aproape de realitate.

    Scroll to top