Proiectele de restaurare reprezintă una dintre cele mai fascinante activități pe care le realizăm. Atenția desăvârșită la detalii și grija pe care o purtăm fiecărui obiect sunt esențiale pentru noi. Multe clădiri sau obiecte vechi au nevoie de viață și culoare pentru a-și regăsi farmecul din trecut. Ne entuziasmează valorizarea ce înlocuiește anularea evoluției istorice a obiectele sau clădirilor. Echipa noastră este specializată în recondiționări de mobilier vechi, renovări și restaurări de imobile. Îmbinăm tehnica cu experiența și utilizăm metodele tehnologiei moderne.

Restaurări și servicii adiacente în București și Ilfov

E important să păstrăm arhitectura secolului trecut, cu atât mai mult cu cât în România există numeroase clădiri valoroase. Multe dintre ele păstrează frumusețea unor detalii impresionante ale arhitecturii din perioada începutului secolului al XX-lea. Proiectele de restaurări au nevoie, mai mult ca oricare alte proiecte, de echipe atente, profesioniste și pasionate. Oamenii implicați folosesc toate cunoștințele și experiența pentru a reda viață celor mai frumoase clădiri istorice. Credem în respectul pentru acest tip de proiecte de restaurare pentru că suntem fascinați de construcțiile trecutului. Și, mai ales, credem că e important să lucrăm serios în a le conserva.

Proiectele de restaurare pot să dureze mai mult decât cele obișnuite pentru că au nevoie de echipe speciale, detalii unice și tehnologii diferite. De cele mai multe ori, instalațiile foarte vechi vor fi înlocuite, iar dacă podeaua este foarte deteriorată, și ea va fi înlocuită sau restaurată. Elementele de decor vor fi restaurate de experți, la fel și lemnăria. Chiar și mobilierul poate trece printr-un proces de restaurare pentru a ajuta la redarea decorului inițial al construcției.

Scopul este de a salva cât mai mult posibil din clădire și de a diminua pierderile. Înțelegem complexitatea și unicitatea asociată cu proiectele de restaurare. De la planificarea și coordonarea meticuloasă atragem din experiența noastră extinsă și instrumentele de ultimă oră pentru a asigura calitatea și livrarea la timp a proiectului de restaurare sau renovare. Și experiența noastră ne permite să cunoaștem regulile de proiectare, să influențăm detaliile istorice și să desemnăm importanța acestora.

Scroll to top