Pe lângă numeroasele proiecte de amenajări interioare sau amenajări exterioare pe care le-am finalizat de-a lungul timpului, ne mândrim și cu altă construcție mai puțin formală.


Am fost pentru câteva zile copii și am creat o căsuță din lemn colorată și foarte specială. Am construit-o din lemn de rășinoase și am izolat-o termic și fonic. Ea nu este doar un spațiu de joacă, reprezintă o cameră în adevăratul sens al cuvântului, unde există paturi supraetajate, un birou dar și spațiu pentru depozitarea jucăriilor. Pe lângă toate acestea, căsuța are chiar și o terasă și o groapă de nisip, sfoară marinărească și tobogan. Exteriorul este pictat de către un artist desenator și este, fără îndoială, cel mai neconvențional proiect din care am făcut și noi parte.

Pe lângă această căsuță din copac de care suntem tare mândri, avem în portofoliu și alte tipuri de structuri din lemn dar și amenajări de grădină. Aici suntem întotdeauna foarte creativi pentru că din lemn se pot realiza extrem de multe tipuri de design, dintre cele clasice și până la cele foarte actuale, moderne și în ton cu decorul scandinav.

Scroll to top