Vilă – proiect 3D + executii instalatii si finisaje

Casa din imagini a fost complet amenajata de echipa noastra. De la concept, la crearea proiectului 3D si executia lucrarii propriu-zise- executie instalatii si finisaje.

Proprietarii si-au dorit o amenajare minimalista, dar in acelasi timp calda si primitoare.

Astfel s-a optat pentru folosirea unui parchet din lemn masiv, de stejar, atat pentru zona de living cat si pentru dormitoare.

Desi beneficiaza de lumina din plin, avand suprafete vitrate generoase, s-a optat pentru folosirea culorilor deschise, pentru amplificarea luminozitatii si a spatialitatii.

Living

Zona de living este deschisa catre etaj, si beneficiaza de suprafete vitrate din doua directii. Amenajarea interioara este una simpla, dar eleganta. Singura culoare folosita este cea a parchetului, mobilierul fiind alb si negru.

Desi amenajarile in alb si negru sunt de obicei sobre si reci, prin folosirea lemnului pentru pardoseala, si prin alegerea unei tamplarii in nuanta stejarului, s-a obtinut o atmosefera calda si primitoare.

Eleganta mobilierului este sporita de insertiile metalice si de elementele din sticla.

Dormitor

In zona dormitoarelor s-a optat pentru acelasi design minimalist, dar cald si primitor.

Lemnul masiv a fost folosit inclusiv pentru mobilier, in nota caracteristica intregii amenajari. Forme simple, drepte, geometrice integrate cu success in designul casei.

Accentele amenajarii sunt date de fantele de lumina si de corpurile de iluminat folosite.

Si dormitoarele beneficiaza de aceleasi suprafete vitrare generoase, detaliu ce sporeste cu succes spatialitatea camerelor.

Designul minimalist se regaseste si in geometria exterioara a casei. Pentru fatada a fost ales un rastel din lemn, ce continua si la exterior imaginea eleganta dar calda a interiorului.