Blog

Idei pentru amenajarea spațiilor exterioare

Dacă ai o grădină, indiferent de dimensiune, un balcon sau o terasă, e momentul să te gândești la o amenajare care să te bucure în fiecare zi. Îți poți construi un loc special, cu un proiect de amenajări exterioare deloc complicat.

Iată o serie de idei de amenajări exterioare pe care și noi le punem în practică în proiectele noastre:

  1. Plantează florile în ghivece personalizate

Amenajarea grădinii trebuie, la fel ca oricare alt proiect de amenajări interioare, să aibă personalitate, să transmită cât mai multe despre tine. Cel mai simplu mod este să creezi din lemn, suporturi în care pot fi plantate flori și alte plante de grădină. Le poți vopsi în diferite culori sau personaliza extrem de simplu pentru amenajarea unei grădini speciale.

  2.Accesorii pentru perete

Să confecționezi un suport pentru perete este extrem de simplu și acesta îți poate crea o atmosferă specială atât în grădină dar și pe balcon sau terasă. Ai opțiunea să incluzi mai multe tipuri diferite de plante.

3.Creează un perete personalizat de grădină

Acest gen de proiect este destul de nou pentru amenajările exterioare de grădină dar este diferit și foarte original. Poți gândi o grădină pe verticală prin aplicarea unei plase de sârmă pe un cadru de lemn ce poate găzdui un număr mare de vase de grădină cu plante ce se vor extinde în timp.

  4.Amenajează ghivece suprapuse

Ia în calcul în amenajările exterioare să fii cât mai creativ. O piramidă de plante este un proiect foarte cool și actual dar și foarte ușor de implementat. Poți alege lădițe din lemn vopsite sau personalizate în funcție de proiectul de amenajări și te poți juca cât mai mult cu plantele alese.

        5.Creează-ți un terariu

În ultimii ani, terariile au devenit extrem de chic și foarte populare pentru amenajările interioare dar și pentru amenajările exterioare. Le poți crea chiar și tu pe diferite dimensiuni sau modele sau le poți achiziționa extrem de ușor.

      6.O grădină pe verticală minimalistă

Dacă ai o grădină sau o terasă de amenajat și iți plac locurile simple, curate și foarte actuale, poți opta pentru un design minimalist din cutii realizate cu ușurință. Pentru amenajarea terasei tale, poți opta pentru acest model cu tentă scandinavă pentru zile liniștite chiar la tine acasă.

 7.Alege un accesoriu suspendat

Acest accesoriu este, de asemenea, foarte popular în amenajările extrerioare, pentru grădini, balcoane sau terase. Este realizat din grinzi de lemn suspendate cărora li se atașează două cabluri metalice. Îți vom mărturisi că acest accesoriu este unul dintre preferatele noastre din amenajările exterioare originale.

8.Construiește o pergolă de lemn

Pentru grădinile mai mari, ai putea avea în vedere și construirea unei pergole de lemn. Îți spunem că nu e o activitate complicată sau costisitoare iar dacă îți place ideea, pergola ta poate fi personalizată conform așteptărilor tale. Poți gândi un proiect de amenajări exterioare chic, apropiat de cel de amenajări interioare.

Poți apela întotdeauna la noi, îți vom da cele mai bune sfaturi despre cum să arate grădina, balconul sau terasa ta. E mai simplu ca oricând, astăzi, să amenajezi repede și cum ți-ai dorit orice spațiu interior sau exterior.

 

Sursa foto: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top