Blog

5 modele de faianță Metro pentru baie și bucătărie

Ultimii ani au pus în lumină plăcile ceramice tip Metro, cunoscute pentru o lungă perioadă de timp ca plăci ceramice utilizate la metrou. De aici și numele și modul ușor de a le identifica. Multe dintre proiectele recente au fost realizate cu astfel de variante. Am scris mai jos despre modele foarte populare dar și despre tendințele din următoarea perioadă.

Faianța Metro albă vintage

Acesta este, cel mai probabil, cel mai popular tip de faianță de acest fel, și aduce un aspect vintage în tendințe. Chitul folosit poate fi de culoare închisă pentru un stil vechi, specific acestora.

Faianță în stil rustic

În proiectele recente de amenajări interioare, faianța Metro în stil rustic este foarte populară. Pentru că aceste plăci ceramice pot crea mai multe perspective diferite. Noi le-am instalat deja într-un proiect realizat recent atât în baie cât și în bucătărie.

Faianța Metro din sticlă

Sticla este un material care transmite sentimentul unui aspect de lux, întotdeauna în vogă. Acest model de faianță constă într-o placă colorată acoperită cu o față de sticlă. Într-o bucătărie sau o baie, vor adăuga întotdeauna un finisaj luxos.

Faianță Metro clasică

Împreună cu plăcile de faianță vintage, cele clasice sunt extrem de populare, de asemenea. Ele sunt descrise simplu: plăci de ceramică în formă de cărămidă cu un ușor aspect 3D. Există numeroase culori ce pot fi alese, uneori în unele proiecte de amenajări interioare pot exista chiar și combinații de culori.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top